Διαφωνώ κάθετα. Τα ομαδικά ratings προκύπτουν από τα σκιλλς των παικτών, τις καταστάσεις, την έδρα και τον ενθουσιασμό, οπότε όχι μόνο δείχνουν κάτι σημαντικό αλλά είναι ουσιαστικά μια αντανάκλαση της δυναμικής κάθε ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτός με τα υψηλότερα συνολικά ratings κερδίζει πάντα. Αυτό γιατί δεν έχουν όλα τα ομαδικά ratings την ίδια βαρύτητα είτε γενικά είτε ανάλογα το σύστημα, επειδή συμπεράσματα βγαίνουν από την αλληλεπίδραση των ratings και όχι από τα ratings αυτούσια. Τα pp100 δεν είναι 100% ακριβή αλλά κι αυτά προκύπτουν από την αλληλεπίδραση μεταξύ των σκιλλσετ των παικτών ανάλογα τα μαρκαρίσματα οπότε δεν παύουν να δίνουν μια καλή προσέγγιση του αποτελέσματος κάθε παιχνιδιού.
Κάνεις το λάθος να κοιτάς μόνο την ροή επίθεσης αυτή κάθε αυτή. Εσύ έχεις 6,5 ροή και αντιμετωπίζεις ζώνη 2-3 και 6 υψηλό περιφερειακή άμυνα ενώ ο άλλος έχει 8 χαμηλό και αντιμετωπίζει μαν2μαν με 9 υψηλό περιφερειακή άμυνα, άρα είναι λογικό και επόμενο να έχεις καλύτερο λόγο ασίστ λαθών κι ας έχεις "χειρότερη" ροή. Με τη ζώνη ουσιαστικά άφησε τους κοντούς σου να κάνουν ότι θέλουν και πέρναγε η μπάλα άνετα στο τριάρι και το τεσσάρι σου που είχαν πολύ ευνοϊκά match-ups ΚΑΙ σύμφωνα με τα pp100.
Για τις αξιολογήσεις ανά θέση δεν ξέρω πολλά για αυτό και δεν τς χρησιμοποίησα κάπου στην ανάλυση μου, για τα υπόλοιπα του box score όμως που χρησιμοποίησα με βάση όσα έχω διαβάσει στα φόρουμ από έμπειρους μάνατζερ που το έχουν ψάξει ισχύουν όπως τα παρουσίασα.