BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: aquila

This Post:
11
285307.9 in reply to 285307.8
Date: 3/16/2017 2:28:46 PM
Overall Posts Rated:
227227
"Denenmişi denemenin ahmaklık olduğu ben degil bir atasözü söylüyor. Melih hocam kumarını 34. Sezonda oynadı. Ben tatmin edici bir sonuç alındığını düşünmüyorum. Aynı şeyleri tekrar denemek için de ortada hiçbir neden göremiyorum. Daha iyi olmaya çalışmayan, iyi olarak da kalamaz. Daha iyi olmak içinse bazı şeyleri değiştirmek gerektiği apaçık ortada. "

cımbızla alıyorum gözlemcilerini açıklaması birşey değiştirmez melih i değiştirecek oy vermemek ahmaklıktır arkadaşım lütfen kendine gel ! melih dışında herkese oy verebilirsin sıkıntı yok o konuda.

From: aquila

To: ard
This Post:
00
285307.11 in reply to 285307.10
Date: 3/17/2017 2:52:50 PM
Overall Posts Rated:
227227
Ben zaten rayoma ya oy verdim doğal olarak , ama biri şuna oy vermek ahmaklıktır derse bunuda GM izler ses çıkarmazsa açık açık diyeyim rayoma ya oy vermeyen ahmaktır , hatta karşı aday olma gafletinde bulunmak milli takıma ihanettir. Başkasına oy verenin aklından zoru vardır .

This Post:
22
285307.12 in reply to 285307.11
Date: 3/17/2017 4:19:37 PM
Okan's 12
TBL
Overall Posts Rated:
133133
Şimdi başta King hocayı hiç konuşmuşluğum görmüşlüğüm hatta selam bile vermişliğim yok tanışmıyoruz kısacası :) onu savunuyor değilim yani :)

Şimdi buradakiler rayoma ya vermiyorsa dediklerin mi olucaklar ahmak felan :)
Bende bir kaç söz söyleyim o zaman yanlış yanlışa kapatılmaz diğeri de haklıyken haksız duruma düşmek :)
Haklısın ama haksız duruma düşüyorsun dışardan da hoş durmuyor bence, yarardan çok zararı oluyor seçimlerde gelicek oylara da
Tabi bunlar benim fikrim katılmayabilirsiniz iyi oyunlar dilerim :)

This Post:
00
285307.13 in reply to 285307.12
Date: 3/17/2017 5:06:20 PM
Overall Posts Rated:
227227
Şimdi başta King hocayı hiç konuşmuşluğum görmüşlüğüm hatta selam bile vermişliğim yok tanışmıyoruz kısacası :) onu savunuyor değilim yani :)

Şimdi buradakiler rayoma ya vermiyorsa dediklerin mi olucaklar ahmak felan :)
Bende bir kaç söz söyleyim o zaman yanlış yanlışa kapatılmaz diğeri de haklıyken haksız duruma düşmek :)
Haklısın ama haksız duruma düşüyorsun dışardan da hoş durmuyor bence, yarardan çok zararı oluyor seçimlerde gelicek oylara da
Tabi bunlar benim fikrim katılmayabilirsiniz iyi oyunlar dilerim :)

Aynı şeyi söylene tepki göstermeyip tekrarlayan bana tepki göstermeni anlamadım hocam. bence rayoma vermen gerekiyor, king te melihin dışında diye belirtmiş, yani rayomada sıkıntı yok . Lafımın arkasındayım . Hatta ard hocama direk diyorum rayoma vermiyorsa ahmaklık etmiş olur.

Last edited by aquila at 3/17/2017 5:08:21 PM

This Post:
44
285307.15 in reply to 285307.13
Date: 3/18/2017 5:52:40 AM
Overall Posts Rated:
152152
BB-Türkiye'nin eski menajerlerinden biri olarak, yalnızca ortada bir tartışma varken görünüp, taraflardan birini gömüp, yakın zamanda eski gm ile ilgili bir tartışmada da aynısı oldu, zümre muhabbetinde de aynısı oldu, araştırmaya üşendim açıkçası, tartışma bittikten sonra ortadan kaybolmak nasıl bir duygu? En azından benim forumu takip ettiğim sezonlarda, yani son 10 sezon.

Gaza gelip beni de ahmak ilan etmeden not: Şuanda GM kim bilmiyorum açıkçası, ben Recep hocada bıraktım orayı. İlk yazdığı mesajda king hoca işin dozunu kaçırmış, uyarılması ve mesajının düzeltilmesi gerekirdi. Ama senin yazdığın mesajlarda tatlı dille yazılmış mesajlar değil.

This Post:
00
285307.16 in reply to 285307.15
Date: 3/18/2017 10:26:49 AM
Overall Posts Rated:
227227
BB-Türkiye'nin eski menajerlerinden biri olarak, yalnızca ortada bir tartışma varken görünüp, taraflardan birini gömüp, yakın zamanda eski gm ile ilgili bir tartışmada da aynısı oldu, zümre muhabbetinde de aynısı oldu, araştırmaya üşendim açıkçası, tartışma bittikten sonra ortadan kaybolmak nasıl bir duygu? En azından benim forumu takip ettiğim sezonlarda, yani son 10 sezon.

Gaza gelip beni de ahmak ilan etmeden not: Şuanda GM kim bilmiyorum açıkçası, ben Recep hocada bıraktım orayı. İlk yazdığı mesajda king hoca işin dozunu kaçırmış, uyarılması ve mesajının düzeltilmesi gerekirdi. Ama senin yazdığın mesajlarda tatlı dille yazılmış mesajlar değil.

king hoca seni ahmak ilan ettiğinde ses çıkarmayıp ben buna tepki verdiğimde konuya katılman gibi birşey olsa gerek.

From: rayoma

This Post:
00
285307.17 in reply to 285307.14
Date: 3/19/2017 10:12:28 AM
DarkNight38
III.9
Overall Posts Rated:
9393
tesekkürler erdem hocam :D

From: ergin7206

This Post:
11
285307.19 in reply to 285307.18
Date: 3/20/2017 4:43:49 AM
Overall Posts Rated:
180180
bu ne yawwwww..... bensiz kapışıyonuz olmamış..... önc elikle ortamı dahada germek adına yazıma başlayayım.... u21 koçluğu yapmış birinin bir daha yapması ahmaklıktır demesi olmuyor bu durumda bende ömür boyu bu yola baş koyma şansım kalmıyor..... Sonuçta bende başarısız oldum lakin benim n büyük hatam ekip kurmadan yola çıkmamdı nasılsa çok arkadaşım var destek gelir diye yola çıktım ama arkadaşlarım da haklı olarak destek vermekten sıkıldı çünki hep aynı kişiler bu milli davaya destek veriyor ve bende aynı kiişilerden destek istemem olmadı.... bu durumda tek başıma 1 ay zorladım ama tek başına bu işin altından kalkılamayacağını net bir şekilde gördüm..... ben yeterli oyuncu yetiştirememem maalesef bir sonraki hocayı kötü gösterir. Lakin Melih yinede elinden geleni yaptı..... Rayoma hocaya gelince bu oyunun önemli kişilerinden zaten her zaman saygım vardır. Diğer hocaları pek tanımıyorum.... Yani ortamı şöyle geriyim.... Melih ve Rayoma harici oy vermek ahmaklıktır... :D...... u21 koçlık görevine gelmeden önce bence u21 scoutluk yapılmalı böylece nerede ne yapılacağı net anlaşılmalı..... Son olarak Erdem hocaya oy vermekte cahilliktir diyerek ona çatar konuyu kapatırım..... Pis Çanakkaleli...... 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun...... Saygılar arkadaşlar....

Advertisement