BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Basketbol

Basketbol

Set priority
Show messages by
From: Elodin
This Post:
22
271135.9 in reply to 271135.7
Date: 6/23/2015 8:08:57 PM
Overall Posts Rated:
7979
Enes konusunda politik görüşünden dolayı alınmıyor muhabbeti nereden çıkıyor anlamıyorum, 2 senedir çağrılmasına rağmen gelmeyip milli takım kaybedince twitterda alay eden adam şimdi alınmayınca politik görüşünden dolayı alınmadı oluyor.

bence milli takıma seçilen oyuncuların yetenekleri kadar karakterleri de önemli.Çok fark edilmiyor ama binlerce genç bu oyuncuların ağzına bakıyor, "hahaha nasıl koydular zaa " kafasındaki adamın ne politik görüşü olabilir ki milli takıma bu yüzden giremesin.

Ama girmesini isteyenlere şaşırmıyorum çünkü Türkiye'de saygı denilen kavramı bitirdiler Enes bu kafayla şu an basketbolu bıraksın survivor'dan tut spor programlarına kadar hepsinde layıkıyla yer alabilir.

From: Guzzz

This Post:
11
271135.10 in reply to 271135.9
Date: 6/24/2015 1:55:14 PM
Overall Posts Rated:
255255
Enes konusunda politik görüşünden dolayı alınmıyor muhabbeti nereden çıkıyor anlamıyorum, 2 senedir çağrılmasına rağmen gelmeyip milli takım kaybedince twitterda alay eden adam şimdi alınmayınca politik görüşünden dolayı alınmadı oluyor.

bence milli takıma seçilen oyuncuların yetenekleri kadar karakterleri de önemli.Çok fark edilmiyor ama binlerce genç bu oyuncuların ağzına bakıyor, "hahaha nasıl koydular zaa " kafasındaki adamın ne politik görüşü olabilir ki milli takıma bu yüzden giremesin.

Ama girmesini isteyenlere şaşırmıyorum çünkü Türkiye'de saygı denilen kavramı bitirdiler Enes bu kafayla şu an basketbolu bıraksın survivor'dan tut spor programlarına kadar hepsinde layıkıyla yer alabilir.

Enes'e ayılıp bayıldığımdan değil; Ergin Ataman ve Harun Erdenay'ın ibretlik bir U dönüşü yapmasından rahatsızım.
Yoksa bence de alınmayabilir ama bu sudan bahaneler gerçekten rezalet.
Ekşi Sözlük'ten bir entry alıyorum; ki bu entry'de yazılanların hepsinin olduğunu biliyorum, okudum.

KESİNLİKLE POLİTİK GÖRÜŞTÜR!

Ocak 2015
Ergin Ataman
" Enes'in telefonlarına cevap bile vermediği haberlerin hiçbiri kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Bu yıl NBA'deki oyuncularımızdan Ersan, Enes ve Furkan da takımımıza katılacak. Bu oyuncular aramıza katılarak oynamaktan keyif alırsa, Eurobasket'te çok iyi bir takıma sahip olacağımıza inanıyorum."

Nisan 2015
Harun Erdenay
"Enes Kanter, bu sene yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda kesinlikle forma giymek istediğini bize iletti. Bu kriz aşıldı."

Enes de bu süreç de her daim katılmak istediğini dile getirdi.

Haziran 2015
Ergin Ataman
"Benim sıcak yaklaşımıma ilgi göstermedi, çağırmadık." ve benim eleştirdiğim 2014 Dünya Şampiyonası'na yönelik algı yanılsatıcı açıklamalar.

Her şey ortada.
Başka bir şey diyebileceğinizi sanmıyorum..

This Post:
00
271135.11 in reply to 271135.6
Date: 6/24/2015 2:01:05 PM
Overall Posts Rated:
255255
Bu arada Eurobasket çeyrek finalinde kötü bir şekilde kaybettik.
Çirkef Sırplar'a kaybetmek hiç hoşuma gitmiyor ama özellikle Ana Dabovic çok çılgın oynadı.
Ablası da çirkeflik sınırlarını zorlayan bir oyuncu olarak baya katkı verdi :P

From: Elodin

This Post:
11
271135.12 in reply to 271135.10
Date: 6/24/2015 7:15:08 PM
Overall Posts Rated:
7979
Tamam da Nisan 2015 den sonra ne değişti ki Enes politik görüşünden dolayı kadroya alınmadı? Cemaatle hükümet arasında kavga o tarihten çok önce vardı.

Benim sıkıntım Enesin alınması veya alınmaması değil.Enesin defalarca milli takımı reddetmesine rağmen şimdi çıkıp milliyetçi söylemlerde bulunup kamuoyunda mağdur edebiyatı yapması.Yani bence olaya siyaseti karıştıran Enesin ta kendisi.

Çıkıp hoca bana taktı, Harun Erdenay yalan söyledi vs deseydi anlaşılırdı.Ben bu vatan için oynamaya hazırım ama siyasi görüşüm nedeniyle engelleniyorum ayağı yapmaya gerek yok, zaten bence birileri bunu Enese söyletip Enes'i kullanıyor.Türkiye'nin klasikleşmiş mağdur edebiyatı.

Bu arada tekrar okuyunca çok agresif göründü mesajlarım, azılı bir cemaat veya Enes düşmanı değilim :)
Bu hayatta en sevmediğim şey ikiyüzlülük olduğu için biraz sert tepki gösterdim.Enes çıkıp milli takımı sevmiyorum ve oynamak istemiyorum dese hiç takılmazdım.

Last edited by Elodin at 6/24/2015 8:07:58 PM

From: satarak

This Post:
00
271135.13 in reply to 271135.12
Date: 6/25/2015 2:18:53 AM
Overall Posts Rated:
6060
enesi gezi eylemlerındekı ve secımlerden sonrakı twıtlerı yuzunden mıllı takıma almayan ataman klubu g sarayın tutuldugu tayyıp yalakalagına tutulmus dur adam dik duruyor aslında ekmegını yedıgı klubun ve taraftarının görüşleri doğrultusunda hareket ediyor yalakalıkta sınır yok :)

This Post:
00
271135.14 in reply to 271135.8
Date: 6/25/2015 3:04:56 PM
Overall Posts Rated:
152152
Kenan'ın gitmesi gerektiğini düşünenlerdensin hocam. O konuda aynı fikirde değiliz. 2014 u18 şampiyonasından sonra gün geçtikçe düşüyo Kenan. Zaten çok da potansiyelli olmadığını düşünüyordum, o zaman Dünya şampiyonası kadrosuna alınıp alınamaması gerektiği tartışıldı burda da. Şimdi ise çağırılması o zamandan daha da mantıksız. Milli takım devşirme oyuncu tercihini oyunkurucudan yana kullanmışken hele de. Daha takımda Doğuş var ve orada oynayabilecek Sinan da var.
Melih tercihi de sanırım şutundan dolayı yapılmış bir tercih, umarım bu arkadaşın sonu da Bekir ve Serhat gibi olmaz.

Enes'in milli takıma alınmaması ile bir kulüp takımını bağdaştırmak konusunda hafif bir tabir bulamadım. Kusura bakmayın.

Murat Özyer takımdan ayrıldı. Zaten zerre sevmezdim kendisini, mutluyum şuan :)

This Post:
00
271135.15 in reply to 271135.14
Date: 6/25/2015 5:22:08 PM
Overall Posts Rated:
1515
Kenanın alınmadığını varsyarsak geriye kalan oyunculardan onun yerine girebilicek biri de yok gibi o yüzden kenan kenarda basket oldu mu havlu sallayan son top rakipte kaldımı oyuna girip 10 saniye garda baskı yapabilecek bi adam, ibrahim kutluay harun erdenaydan sonra bi tane üçlükçü adam gelmedi şöyle eline top geldi mi atsın diye taraftarı teşvik edecek tarzda ayrıca savunmada da obradoviç faktörüyle iyi bi gelişme katettiğini düşünüyorum.

This Post:
00
271135.16 in reply to 271135.15
Date: 6/26/2015 4:43:47 AM
Overall Posts Rated:
152152
Sanırım mesajının yarısından sonrası Melih ile ilgiliydi. Ben de başarılı olacağının umuyorum tabii ki. Saydığın adamlar gibisi gelmedi tabii ama her turnuvada öyle bir adam deneniyo, önceki mesajda Cenk'i yazmayı unuttum, o oluyo en olmadı.
Benim kadro tercihim, senin kurduğun takımda Kenan yerine Can Maxim olurdu

From: D-Will8
This Post:
00
271135.17 in reply to 271135.11
Date: 6/29/2015 2:32:34 PM
Overall Posts Rated:
140140
Euroleague 5 wild card'ın 2 tanesini Türkiye'ye verdi. Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Doğuş. Ayrıca Eurocup'a katılacak takımlar ; Beşiktaş,Galatasaray,Banvit ve Trabzonspor oldu.

This Post:
00
271135.18 in reply to 271135.17
Date: 6/29/2015 2:36:16 PM
Overall Posts Rated:
255255
Euroleague 5 wild card'ın 2 tanesini Türkiye'ye verdi. Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Doğuş. Ayrıca Eurocup'a katılacak takımlar ; Beşiktaş,Galatasaray,Banvit ve Trabzonspor oldu.

Darüşşafaka'nın alınması gerçekten Euroleague'in önceliğinin para olduğunu gösterir nitelikte.
Eurocup şampiyon olup C lisansını alan Khimki, VTB Ligi'nde de finale çıkmasaydı Darüşşafaka, Karşıyaka'yı engelleyecekti.
Şimdi de İsrail şampiyonu Hapoel Jarusalem'i engellediler.
Hem de ilk sezonlarını yaşadıkları TBL'de çeyrek finalde elenmelerine rağmen kabul edildiler lige.
Gerçekten inanılmaz.

From: HeyBonnie

This Post:
00
271135.19 in reply to 271135.18
Date: 6/29/2015 6:57:09 PM
Overall Posts Rated:
152152
Fener Sloukasi almis. Hayirli olsun.
Senin soylediklerini ben yazicaktim gec kalmisim biraz. Trabzonspora karsi hicbir varlik gosteremeyen Dacka sirf arkasinda saglam bi sponsor var diye gidebiliyo. Yillardir euroleague demirbasi olan iki takimi gecip sampiyon olan Karsiyakanin kaderi VTB ile belirleniyo. İste basketbol bu!
Bu arada gecen sene playoffa bile kalamayan Besiktas ve takiminin yarisi kacip giden biz niye variz orda.

Edit: Fener Antic ile anlasmis. Bu sene oldukca iyi transferler yaptilar. Bjelica kalicak mi bilmiyorum ama eger kalirsa seneye cok iyi bi Fenerbahce izleriz. Hala takima liderlik edicek.oyunkurucuyu bulamadilar bence ama Dixon da iyidir.

Last edited by HeyBonnie at 6/30/2015 7:07:40 PM

Advertisement