Cu putina retinerere ma implic si eu insa nu am s-o lungesc.
Ilysian are dreptate cu tot ce a zis. Nu ti-a reprosat nimeni performanta sezonului sau infrangerile(cu tactici si alinieri discutabile in unele cazuri). Ti s-a reprosat ca odata ce ai primit votul ai mai scris in total vreo 3 posturi complet nelegate de NT pe forumuri. Mesaje, nu. Iar acum, parasesti corabia sub pretextul ca se scufunda, cand din contra, ea se lupta sa mearga spre suprafata si o face foarte bine.
Atat despre asta. Daca nu doresti sa te mai implici, nu e nici o problema. Insa cred ca poti sa faci un minim de efort, sa aliniezi jucatorii saptamanal pana la expirarea mandatului tau.
Propun sa apara 5-10 voluntari(1-2 pentru fiecare pozitie), care sa se ocupe in a tine legatura cu managerii si sa ii motiveze. Ca forum putem folosi acest forum, nu e mare lucru. Nu suntem o mare natiune sa fim urmariti de straini si sa ni se ghiceasca tactici. Voluntarii ar urma sa aiba acces la jucatori si sa isi poata da cu parerea despre ce avem nevoie cum si cat, si cum reconstruim, sa gasim manageri pe care ne putem baza cu antrenamentul, etc.
Personal, ma ofer sa ajut. Sunt convins ca ar putea si altii. Va spun din experienta mea, nu aveti nevoie de altceva decat optimism, timp, si voie buna.
Numai bine,