За жалост не ни пожалиха, а и нямаше как. Наистина тези 2 загуби бяха много неприятни, макар и отбори по-напред в класирането. Малко повече шанс, а може би различен подход можеше да спечели някой от тези мачове, но фактите са тези. Иначе като цяло не лош сезон, по-добър от предишния. Вече казах обаче, че представянето на U21 до голяма степен зависи от съответното поколение, което беше по-добро от предишното /поне според мен/. Нещо, което вече казах е, че на треньора на U21 трябва да му се даде мандат не от 2, а от 4 сезона, за да си създаде поколение и да се види резултата от неговата реална работа, така че аз смятам, че не бива да има промяна на треньора и следващия мандат, затова стоя зад сегашния треньор. След това вече може да му поставим оценка. Аз има играч, който тренирам и който следващия сезон ще е във върховото поколение. За жалост трябва да се извиня за това, че няма да е на нивото, на което ми се искаше поради независящи от мен причини. За периода от тези почти 3 сезона тренировки - общо 4 седмици контузии... Е, ако ги нямаше тези 4 седмици контузии съм убеден, че щеше да е с поне 4 нива повече в някои умения /не защото със сигурност ще качи умение за всяка седмица, а със сигурност ще качи поне за 1/2, но това са и тренировки на вторични умение, което значи поне още толкова pop-a/ и щеше да изглежда по съвсем друг начин. Нещото, което мога да гарантирам е, че ще бъде във форма, за да е максимално полезен. Весели празници и от мен!