Nebi se bas slozio u vezi indijane...odlicna je to ekipa,i majami ce imati problema sa njima...ja bi iskreno voleo gledati spurse i pacerse u velikom finalu 😊 ... Majami ima te zvezde... Ali trener im je marioneta...nemaju pravog vodju na terenu...nemogu ih biti trojica ili cetvorica nikako...indijana sa druge strane prreti sa svih pozicija...neznas ko je opasniji...a cent.linija im je mislim od ove 4 ekipe mouda i najjaca.. + su totalno rastereceni i ovo im je vec vise od zacrtanog cilja na startu sezone...sto se tice zapada...ista prica godinama osim sto sada nema lakersa koji su imali ocajnu sezonu...tunder ..mlad tim,poletan..mozda i previse...ali umeju..licno ih ne gotivim.,nijee to bas tako dobra kosarka,visse neko silovanje po meni :) sta bi oni bez durenta? A spursi....sta reci,kakav kolektiv,kakav apoj mladosti i iskustva!!! Od starije garde vidi se da svi drze basket u malom prstu i prosto se igraju sa protivnicima...i voleo bi da bas oni uzmu prstenje...mozda im je i ovo poslednja sansa,da se ne lazemo....imaju oni vec staza za penziju 😊 sve u svemu...predstoji nam izuzetnih par nedelja za uzivanje za sve ljubitelje kosarke preko bare 😎
Uzdravlje!! 🍹
Pazi, ja licno mislim da OKC ima bolju unutrasnju liniju, pre svega onu snaznu (Perkins i Ibaka), i jedan od vecih problema je povreda Ibake (jednog od najboljih blokera ove sezone), tako da Dankan moze sad da radi sta hoce... sto nam je bilo prilozeno u obe utakmice.
A sto se tice stare garde, Dankanu i Djinobiliju bi trebalo da je ovo zadnja sezona, samim tim bi bilo lepo da karijeru zavrse uzimanjem prstenja... Parker ce da odigra jos minimum 2 sezone, a neko moje misljenje je da Sparsovi mladi igraci nece biti kao legendarna stara garda i da svi NBA velikani cekaju odlazak iste u penziju.