Devrime hazır mısınız? Değil misiniz? Peki ya Milli Takımı beraber yönetmeye ne dersiniz? O da mı olmaz? Nasıl mı? Peki öyleyse anlatıyım;--- 2 yılı aşkın süredir İtü Sözlük Radyosunda DJ'lik görevini üstlenmekteyim. Bu ne demek? Bu, aramızda anlaştığımız bir saat diliminde radyoda Milli Takım sorunlarını canlı canlı ve sözel olarak paylaşabileceğiz demek...Bu radyoda canlı yayına bağlanabilir, seçim yapılan oyunculardan, mevcut oyuncuların performanslarından, taktiksel detaylardan... bahsedebilir ve bunları tartışabiliriz.
--- Anketler... Anketler artık günümüz yönetimsel araçların vazgeçilmez bir parçasıdır. Biz de öncelikle bu denli demokratik bir nimeti kullanmak istiyoruz. Buna istinaden sizlerin de yönetimde söz sahibi olmanız adına OK, ŞG, KF,UF ve P mevkilerinden oynamasını istediğiniz oyuncuları belirleme şansına sahip olmanızı istiyoruz.
--- Üniversite yıllarında amatör bir basketbol kulübünde oynamış birisi olarak Basketbol benim için her zaman tutku olmuştur. Bu sebeple BB de bile maç kaçırmamaya özen gösterdim. Hatta o kadar çok maç izledim ki bazen rüyalarıma bile girdiği oldu. Attım hafızaya, beyin bedava.

--- İşin teknik kısmına gelince, uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Şu an Dünya'da başarılı olmuş takımlar komple oyuncular ile başarı yakalamışlarsa, tabi ki bizim de buna uymamız lazım. Velhasıl oyuncu bazında bakıldığında bizim Polonya, Çin, İspanya, İtalya gibi takımlardan hiçbir eksiğimiz bulunmadığı gibi fazlamız bile var diyebilirim. Ayrıca MT koçluğu için gerekli olan yabancı dil bilgisine de sahibim. Hatta ihtiyaç olursa BB için çeviri yapmaya şimdiden hazırım.
--- Halihazırda yardımcı olacak adaylarımız belli. Ancak beraber yöneteceğimiz bir Milli Takım için görev almak isteyen herkes, ertesi gün iş başı yapacaktır. Yalnız henüz maaş veremiyoruz...
--- Arakadaşlar! Artık Milli Takım yönetimini yıllarca elinde bulunduran Zümre'den kurtulmanın zamanı geldi. Ben kendim için değil, yönetimde herkesin söz sahibi olması gerektiğini düşünerekten sizlerin adına adayım. "Ötekisi olmayan bir BB için, Biz Hazırız...."