gia να δούμε τι είχαμε χθες...
fay_stelaios εν. Agor Aegean 50 - 68 ((42376758))ουσιαστικά άλλα ματς περιμέναμε να έχουν ενδιαφέρον και άλλα είχαν.το δικό ήταν σε αυτά που είχαν!
το σκεπτικό μου το έχω αναλύσει σε προηγούμενο ποστ.
το ματς λοιπόν ήταν όπως ήθελα.κλειστό σχετικά σκορ στο οποίο να είμαι σε απόσταση που να έχω ελπίδες,ώστε και το ματς να χαίρομαι και να μπορώ να ελπίζω σε κάτι που θα άλλαζε τις ισοροπίες.καλάθια λοιπόν δεν έβαζε,αλλά ούτε και δεχόμουν.αλλά κέρδιζα φάουλ συνεχώς!ο Κρούνερτ,το 5 του και ο Γκοέσας φορτωμένοι και οι 3 από την 2ή περίοδο!ο Γκοέσας ειδικά είχε από πολύ νωρίς 5 φάουλ!ουσιατικά η τακτική μου με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι πάρα πολύ!αλλά δεν μου έκανε η μηχανή την χάρη εδώ τελικά.
αν ο Γκοέσας που είχε από πολύ νωρίς 5 φάουλ χρεωνόταν και με 6ο του,το ματσάκι μπορούσε να γυρίσει.μάλιστα ο Γιώργος είχε εντολή άφησε τους να παίξουν!χαλαρά μπορούσε να αποβληθεί λοιπόν!πολύ χαλαρά!
δεν έγινε όμως.μόνο ο Κρούνερτ αποβλήθηκε και δεν μου έφτανε αυτό.
το δεύτερο σημείο που κρίθηκε το ματς ήταν και πάλι οι χαμένες βολές μου.έχω αστοχήσει σε 12.αυτό δεν μπορούσα να αποτρέψω όμως.
τρίτο σημείο οι 8 παραπάνω επιθέσεις του Γιώργου.ευτυχώς δεν είχαμε εδώ το +21 προσπάθειες του Σαββάτου.αλλά εδώ θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα΄.ουσιαστικά είναι το σημείο που τα βάζω με τον εαυτό μου!γιατί?
λοιπόν οι 6/8 ήταν από λάθη του ά-πασου Δημόπουλου.αν λοιπόν στη θέση του έβαζα τον Βαρδάρη,τα 6 λάθη θα ήταν ενδεχομένως 2.άρα μάνη μάνη μόνο από αυτή την επιλογή,4 λιγότερα σουτ για ΑΓΟΡ,4 παραπάνω για εμένα και θα είμασταν στον ίδιο αριθμό επιθέσεων!άρα αμέσως αμέσως η διαφορά θα πήγαινε λογικά στους 10!
και όχι μόνο αυτό!
το 5 του έβαλε 2 τρίποντα απένατι στον Δημόπουλο που δεν έχει καθόλου περ.άμυνα(δλδ 6 πόντους) που δεν θα τους έβαζε στον Βαρδάρη!
άρα τελικά δεν έκανα ότι καλύτερο μπορούσα!το δίλημμα αυτό το είχα εξ'αρχής.αλλά τελικά έβαλα τον Δημόπουλο μέσα μπας και μου δώσει κάτι λόγω σουτ.
λάθος επιλογή μου ξεκάθαρα.
σχετικά με την απομόνωση,σίγουρα ήταν χάλια μεν,αλλά μπορούσε να μου δώσει τα φάουλ που ήθελα.κάτι τέτοιο δεν γίνεται με το τρέξε...
στην άμυνα τώρα,ο Γκοέσας θα βλέπει εφιάλτες για πολύ καιρό!θα ακούει Κουλοχέρης(με δυνατή κατάσταση-όχι 9άρα) και θα τρέχει!σχεδόν όλα τα καλάθια τα έβαλε απέναντι στον Κακλαμανάκο!αλλά ακόμα κι έτσι τα ποσοσστά του έμειναν στο
29%!!!όπως όλη η ομάδα δλδ
γενικά για να έχω ελπίδες έπρεπε να επιλέξει χαλαρή ο Γιώργος.και με την χαλαρή βγήκαν αδυναμίες στην επιφάνεια.και στο 1 και στο 3...
τώρα εγώ ετοιμάζομαι και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν.ο Γιώργος ανυπομονεί για την άνοδο.
έχει έδρα...
έχει ηθικό...
έχει σούπερ λεπτά αυτή την εβδομάδα...
έχει τον παικταρά τον Σίλβες στο 4!
το καλύτερο 4άρι που έχω πάιξει αντίπαλος ποτέ και ο αληθινός MVP της ομάδας του!
PANTOKRATORAS εν. Red Legionaries 74 - 94 ((42376761))ο Γιάννης έχασε μόνος του εδώ.κάκιστες επιλογές και σε άμυνα και σε επίθεση.η πρέσσα αν δεν κλείνεις γυρνάει μπούμερανγκ.η δε ροή του δεν ήταν αρκετή τελικά για λόου.γενικά όταν το μαν2μαν σου είναι καλό,δεν χρειάζεσαι εκεί ρίσκα...
21 Nations Army εν. Nerds Volos 101 - 115 ((42376759))αχ βρε Ορέστη!
τι το ήθελες το box?
καθαρά μπασκετικά(μιας και έπαιζα δλδ) αυτή είναι άμυνα όταν παίζεις απέναντι σε ομάδα με ένα σούπερ σταρ και 4 άσχετους.ο Βόλος τέτοια ομάδα δεν έχει όμως!
2η απορία.
ο Τσεκ Αν γιατί πάγκο?
ο Βόλος σοφός όπως πάντα.κάνει τα απλά και όπου του είναι αρκετά νικάει...
PLAGIARI FORCE εν. Anatolia Polikastou 51 - 68 ((42376760))κι εδώ το ματς ήταν ζουμερό.ο αφάνας ήθελε το ηθικό,κατέβηκε χαλαρά και προσπάθησε να προστατέψει τις καταστάσεις του(δεν μπορούσε να του βγει με όλους όμως-βλ Αμπίς και Ταράου).αλλά σοφά επέλεξε ΚΜ και μαν2μαν.
ο Πλαγκ επέλεξε και πάλι περιέργως σπρώξιμο που δεν νομίζω ότι του έδωσε κάτι.είδε και τον Ορονάτο να τραυματίζεται πάνω στο ματς και έδεσε το γλυκό.αλλά σίγουρα το