A sta mislite da sacekate malo sa odgovorima i pustite malo kompetentnije ljude da savetuju nove korisnike pa ako se niko ne javi onda da uzmete rec? Mislim, ovo je totalna glupost da neki trener nije potreban za neku ligu.
Апсолутно стоји.
Ako onaj u petoj ligi moze da izdrzi da placa trenera nivoa 7 onda do yaya!!! Ako je igrac u nekoj nizoj ligi onda igraci ne treba da mu napreduju brzo???
У конкретном случају са издацима за плате од око 43к и хале која је солидно попуњена (а била би још више да у одређеним секторима спусти цену) и уколико се није расипао за драфт, и није у неком превеликом минусу - да није тако не би дограђивао арену.
Истина, тренер му јесте папрено скуп - но то је лична ствар. Ево, нпр. ја сам купио тренера само нивоа 5 за 427к 22.22.2011, с почетном платом 15 421$ која му је већ изашла на 16 990$ (10% му порасла већ за месец дана)
А мој друг је купио тренера истог нивоа за једва мало више од 200к са платом испод 25к пре десетак дана. Краткорочно гледано ја сам погрешио (а можда и дугорочно јер се борим само за
Сурвивал = каква је то само серија била!!!) јер сам за остатак могао бар да доградим халу.
Видећемо какву ће песму да пева кад буде продао за озбиљну цифру неког од тренираца, и за те новце заменио тренера.
п.с. јбг, ово сам написао пре одговора менаџера telztx
Last edited by jamais vu at 3/29/2011 4:11:35 AM