Cześć stare pryki;) Jako, że moja BB-bytność to logowanie raz na miesiąc lub coś  koło tego, to drużyna jest w opłakanym stanie finansowym. Nie chce mi się pilnować i wdrażać jakichś super mocnych kroków, a z drugiej strony jestem tutaj już tyle lat, że chociażby sentymentalnie niech sobie ten team wisi (chociażby po to, by jak ktoś chciał sprawdzić co to za selekcjoner z dwoma złotami naszych Polskich Orłów i to pod rząd, to niech ma gdzie kliknąć ;) ). Pytanie o infrastrukturę, bo nie czaję tych nowości a instrukcja nie do końca mi rozwiała wątpliwość. 
"Zawsze możesz zmniejszyć inwestowanie w poszczególne budynki i zejście do poziomu niżej pozwoli Ci na odzyskanie połowy środków."
hmmm odpłatnie to zmniejszenie? Po prostu na szybko szukam jakichś oszczędności. W tym wypadku poziom hali treningowej z 3 na 2.
Pozostałe kroki ograniczeń wydawania, są też wdrażane i pewnie pod koniec sezonu będą szybsze (trenera jeszcze chcę utrzymać, bo jakiś młody 19-latek coś tam idzie w górę i chciałbym, by jednak jak skończy te 20 lat był gdzieś pod SS=90
Draft także w drugiej kolejności do wycięcia, bo jednak przy kadrze 8-9 grajków, najbliższy draft chciałbym jakiś sensownie strzelony mieć, a potem się zobaczy (pewnie sezon oszczędności tutaj mnie nie ominie, ale to po tym drafcie zdecyduję). Idealnie jakby klub wisiał właśnie z zamiarem wyciągania grajków z draftu i w miarę stabilnie, by nie czytać maili przypominających o wyciągnięciu klubu z - 500 K ;).
Tylko tych budynków nie kumam (bo to stosunkowo nowa sprawa jak dla mnie), a już nie raz wcisnęło mi się coś, co potem wplątywało mnie w dołek z kasą;)