Nem akartam én senkit megbántani, lebecsülni. Pillanatnyi elkeseredettségemben írtam ezeket a sorokat Tasi elbukása miatt.
Az a pár ember tényleg kevés egy világszintű NT kialakításához. Arra vagyunk most "elegek", hogy középmezőny élén lavírozunk. A nagy áttöréshez még legalább tucatnyi vagy 20-25 csapat bevonása kéne így vagy úgy.
Én nem állítom, hogy, aki belevág egy ilyen ifjítási projektbe, mint a felsorolt nevek, akkor ne lennének küszködős időszakok náluk. Pontosan tisztában vagyok milyen az, amikor két újonccal nekivágsz egy 3. osztálynak is. Én kis híján kiestem a 4-be anno emiatt. Egy szezon keserves eredménytelenség után viszont elindultunk felfelé és újabb szezon múltán feltoltak idáig a fiaim.
Azt akarom mondani, hogy edzetek akár magatoknak, akár az u21-nek és meg fog térülni a dolog.
Az ötleted nem rossz elvi síkon, akár fel is vethetnénk. Félek azonban, hogy 4-5 csapaton túlmenően, akik eddig is mindent megtesznek az u21-ért vagy akár NT-ért nem akadna más jelentkező... Lehet, tévedek és a pesszimizmus beszél belőlem, de kétkedem.
Látod, hogy próbáltunk érvelni a válogatottak mellett a hírekbe betett buzdító szöveggel is.
Nem tapasztaltam előrelépést, kb ugyanazok állnak mellettünk és segítenek, mint korábban.