Odp: Nikobar
Jak zamierzasz prowadzić rocznik obecnych 18 latków i tych z kolejnego draftu?
Chodzi mi przede wszystkim o rozkład skilli, pozycje, taktyki itp.
Chciałbym poświęcić jeden rocznik na zmianę taktyki, ale to na razie luźny plan, trzeba to przemyśleć jeszcze.
Dlaczego pójście w treningu w taktyki obwodowe jest najwyżej w Twojej hierarchii zmian taktycznych?
Czy będą to zmiany kosmetyczne (jakie?), czy będzie pójście w kierunku mutowania (jak w USA), czy może zaryzykujesz i podejmiesz kroki po nieco innej ścieżce (trudniejszej, trenowanie zawodników pod inne warianty taktyczne, może brak bungi itp. jak/dlaczego?)
jest to możliwe, ogólnie jestem przeciwnikiem, ale się sprawdza :)
Tutaj odpowiedziałeś w zasadzie tylko na bungę.
Rozumiem, że bardziej zajmujące byłoby Tworzenie własnych ustawień składu, a nie częściowo pasywne oczekiwanie na efekt bungi.
Jak myślisz, można tak ukształtować młodzież by bunga funkcjonowała jeszcze lepiej? tzn. byśmy pokonywali usa...
Jakie zmiany w rozkładzie skili w stosunku do obowiązujących w poprzednim sezonie byś wprowadził?
I pytanie dodatkowe:
Czy jeśli zostaniesz selekcjonerem u-21, kolejny rocznik draftu w całości przekażesz pod moją opiekę?
Oczywiście po uzgodnieniu i zaakceptowaniu chodzącego mi po głowie wariantu kształtowania zawodników i związanej z nim zmiany ustawień taktycznych młodzieżówki?