jer je A repku prilicno lako voditi jer bukvalno treba sakupiti najbolje igrace koje imamo i osmisljavati taktiku..
E pa jbg drze, ti bi samo ladio mu . . i namestao taktike, a posao pracenja buducih reprezentativaca ostavljas u21 ekipi,jel? E pa sad, to je tvoj reon, a to sto je u21 ekipa voljna da pomogne ne treba iskoristavati do maximuma... Vidim nisi ni postao selektor a vec se odrices nekih funkcija.
Nama treba neko ko ce sve konce drzati u rukama, a ne neko ko ce namestati taktike, jer to je najlakse, sednes pola sata, analiziras igrace, i utakmice i lupis taktiku. To moze svako...
Imam u planu da napravim i neku vrstu tima koji bi mi pomagao oko taktike, kontaktiranja vlasnika potencijalnih reprezentativaca kao i ostalih propratnih stvari..
Kao sto sam vec rekao, sve u cilju da ti sto manje radis, a kao radis na konto toga da uvedes ljude da rade za repku.
Ne dolazi se na mesto selektora iz nekog svog licnog hira ili potrebe, kao sto su neki uradili vec, pa su oskrnavili samo repku.
Srecno na predstojecim izborima!
Last edited by Мирко at 2/8/2012 4:59:10 AM