Rendben, és ez most mit változtat azon, amit én mondtam?
Kérdésed sajnos nem alkalmas konkrét válaszadásra. :(
Ebben talán benne lesz némi információs értékkel is bíró:
véleményem szerint a csapatjátékot tönkreteszi és eredménytelenné teheti az egyoldalú "skillezés". A taktika kitalálása többrétegű feladat, aminél figyelembe kell venni az ellenfél gyenge pontját, valamint a saját keretünk adottságait. Ez utóbbin segíthet az, ha nem súlypontozunk 1-1 gigászi játékost, hanem próbálunk lehetőleg minden posztra olyan embert tenni, aki átveheti a csapat magával húzását, ha teszem azt az adunkat ki bírják iktatni a játékból. Ehhez viszont az kell, hogy játékosaink ne pár kiemelkedő skillel rendelkezzenek a csomó katasztrófális mellett, hanem legalább elérjék a megfelelő vagy jó értéket. Inkább legyen 1-2 értékkel alacsonyabb a főskill szerintem. Sokat említettétek Raffayt. Hiába kiemelkedő jópár skillje, ha ki bírják iktatni a játékból, és azt más poszton lévő nem tudja ellensúlyozni! Tehát én a csapatszintet venném első helyre a gigászok helyett. Ez megint hosszú lett, de szeretném érthetőre írni amit lepötyögök. :)
Kiegészítés: nem kell kiedzeni, ha eleve kiegyensúlyozott a játékos, azon kell már csak srófolni. Magyarán cseszhetem a +18-as skillt, ha a pálya túloldalára úgy kell átkísérnie az edzőnek és az orvosnak, mert futni nem tud... :D
Last edited by ZigiZakk at 7/1/2010 3:28:20 PM