Selim Hocama bu veda konuşmasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Öncü olduğum bu diriliş sezonlarına ekibi ile beraber destek verdi ve oyuncu takiplerine devam etti. Görevi tekrardan devraldığım için öncelikle çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum.
Evet dostlar gergin geçen bir seçim dönemini geride bıraktık. Bu seçimden zaferle çıkmak mutluluk verici. Öncelikle oy kullanan herkese çok teşekkür ediyorum. Oyuna ilginin azaldığı bu dönemlerde halen birilerinin milli takim için görüşlerinin olması sevindirici. Gelelim yapacaklarımıza, öncelikle milli takım sayfasındaki gözlemci listesini güncelledim, forumdaki U21 gözlemci iletişim başlığını da güncelledim. Antrenmanlarla alakalı her türlü sorunuzu cevaplamak için arkadaşlarım ve ben hazırız. Her oyuncu milli takım için önemli, bu yüzden sizlerin de yardımıyla bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız.
Kadromuzu biraz inceleme fırsatı buldum, ilk görüşlerim şöyle; uzun rotasyonu konusunda hiçbir sıkıntı çekmeyeceğiz gibi görünüyor. Kısa oyuncular konusunda ise zor maçlarda rotasyonlarda biraz zorlanabiliriz. Bu açığımızı da sezon içinde oyunculara doğru antrenman taktikleri vererek gidermeye çalışacağız.
Avrupa Şampiyonasında C grubundayız. Rakiplerimiz Fransa, Almanya, Gürcistan, Slovenya, Izlanda, Andorra ve Kıbrıs. Bu rakipler arasında gruptan çıkmamız için Fransa ve Almanya ikilisinden mutlaka birini yenmemiz gerekiyor. Diğer maçlarda zorlanacağımızı düşünmüyorum. İlk hedefimiz bu gruptan çıkmak ve bir üst tura kalmak. Daha sonra bu gruptan çıkarsak hedeflerimizi büyütebiliriz.
Tekrardan herkese çok teşekkür ediyorum ve iyi oyunlar diliyorum.