για φετος εχουμε 279 +1 αυτο απο τον pazinok στο νημα σεζον17 ..αλλα 72 στα προγνωστικα + κυπελλο βραβειο κλ..
194 εχει ο Γιαννης στο σεζον και αλλα 65 στα προγνωστικα..
τριτος ερχεται ο Στελιος με 62 στα προγνωστικα και 186 στην σεζον..
ο ρεντ και ο τζοκερ εχουν πανω απο 50..ορεστης και ακης πανω απο 30 κλ..
αχ Τακη Τακη..φετος δεν γραφεις καθολου..η μαλλον μας γραφεις κανονικα..
πες μου ότι έκατσες και τα μέτρησες ένα προς ένα να τρελαθώ εντελώς!
κατά τα άλλα οι 3 μας δλδ γράψαμε στο συγκεκριμένο νήμα πάνω από 600!για την ακρίβεια 660+1!!!
δεν νομίζω να σπάσει αυτό το ρεκόρ ποτέ.θα μπορούσε μεν,αλλά δύσκολο δε...
.σχετικα με το φορουμ μας..οι ομαδες παρεα γινονται στην 3η κατηγορια...εχω βρει πολλες ομαδες απο 2η που ειχαν ανεβει πριν 3 σεζον ας πουμε απο καποιο ομιλο 3ης και ομως να γραφει και να κανει χαβαλε με τους αλλους που ακομα βρισκονται εκει...ο μικε ειχε γραψει 2-3 φορες μια σεζον αφου ανεβηκε αλλα απο εκει και περα μονο με κανα μηνυμα μιλαμε..
ουσιατικά μας λες ότι θα συνεχίσεις να γράφεις και αφού ανεβείς?
σε ευχαριστούμε Πάνο!
χαχαχαχαχα
στην ουσία,μπορεί εμείς οι υπόλοιποι να βαριόμαστε λίγο αυτές τις μέρες,αλλά εσύ και η Βίκυ δίνεται το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν απόψε.ο νικητής πάει στην ΙΙ εθνική!κι αυτό είναι θρίαμβος για όποιον το πετυχαίνει!στην ΙΙΙ φτάνεις κάποια στιγμή άμα έχεις έστω υπομονή.αλλά στην ΙΙ ίσως να μην φτάσεις και ποτέ,ίσως η υπομονή σου εξαντληθεί κτλ.
πχ στην ΙV εγώ είχα μόνιμα εξασφαλισμένη παρουσία στα πλέι-οφ και πάντα λίγους αντιπάλους που να μου προκαλούν προβληματισμούς.εδώ είναι αλλιώς.εδώ όποιος δεν είναι μποτ σε δυσκολεύει!και ακόμα κι αν κάποια στιγμή φτάσω να είμαι στους 3 καλύτερους μπλε και πάλι θα υπάρχουν και οι κόκκινοι.όλα αυτά τα λέω για συγχαρώ κι εσένα και τη Βίκυ που είσαστε ένα βήμα μακρυά από το όνειρο της ανόδου.και 1/2 σας θα τα καταφέρει απόψε!
καλή επιτυχία σας εύχομαι λοιπόν και ελπίζω να έχετε ματσάρα και να κερδίσει ο καλύτερος!
μακάρι κάποια μέρα να δώσω κι εγώ παρουσία στους τελικούς!
και τότε ασφαλώς και δεν θα βαριέμαι!!!