Nie będę ukrywać, że wzmocnienia zostały przeprowadzone bezpośrednio pod awans. Jeszcze nie tak dawno takie transfery planowałem zrobić przed rozpoczęciem sezonu nr. 26, ale akurat pojawili się fajni zawodnicy po odpowiednich cenach w porównaniu do umiejętności i zdecydowałem postawić wszystko na jedną kartę. Na papierze skład prezentuje się bardzo dobrze, ale wszystko i tak zweryfikuje boisko.
O ile w mojej drużynie do kolejnych transferów już raczej nie dojdzie to o tyle jestem bardzo ciekawy jakie wzmocnienia przygotują nam pozostali menagerowie. Myślę, że kilka mocnych nazwisk wzmocni naszą ligę, tymbardziej, że większość managerów swoje zarobiło...

Będzie ciekawie!
Młodzi gniewni powinni pojawić się w poniedziałem do południa, chociaż mogą zdarzyć się pewne opóźnienia. Sam też po raz kolejny nie inwestowałem w draft, wszystko na chybił trafił. Tak w ogóle moim zdaniem w większości przypadków draft jest nieopłacalny. Kiedyś wydałem trochę kasy na draft i wybierałem jako jeden z pierwszych i wyłowiłem takie "talenty", że za 1k nie mogłem ich sprzedać.
Last edited by Arielos at 9/15/2013 12:09:01 PM