Αφού οι ΒΒδες το έχουν ξεκαθαρίσει προ πολλού, τί συζητάμε?
Οπως είπαν και τα παιδιά, αλλάζει βασικά μόνο ο ρυθμός προπόνησης, ενώ συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις και το σημείο εκκινησης με το που βγει ένας παίκτης από το ντραφτ, είναι υψηλότερο από τον μέσο όρο, στα δευτερεύοντα.
Δηλαδή ένας PG 2,16 ξεκινάει συνήθως με ανεβασμένα σκιλς ψηλών, σε σχέση με ντραφτάκια PG ύψους 1,85 και το αντίστροφο για κοντά σέντερ.
Στο πρώτο μου ντραφτ(σεζόν 21) μου βγήκε PG ύψους 2,18 και μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Βέβαια μέχρι τότε, μέσα στην άγνοια μου αυτό ήταν το λιγότερο, αφού είχα φτιάξει ρόστερ εξ ολοκλήρου με παίκτες 18-21 ετών, με προοπτική από allstar-Hall of Famer νομίζοντας ότι προπονώντας τους...ταλαντούχους παίκτες μου μεθοδικά και με υπομονή αρκετών σεζόν θα έφτανα Α1 με τους ίδιους πάνω κάτω παίκτες, βασιζόμενος στην προπόνηση τους, στην τέλεια αφομοίωση των συστημάτων της ομάδας και στην απαράμιλλη χημεία του ίδιου συνόλου επί χρόνια.
Ποιο άκυρος πεθαίνεις!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην ερώτηση 3 του ερωτηματολογίου του sarithin "Ποιο είναι για εσάς το πιο δυνατό σημείο του παιχνιδιού" δεν ήμουν στο 13,3% που απάντησε "α) είναι ρεαλιστικό". ;)