Szóval hogy egy U21-es meccsen le tudná -e hatékonyan védekezni mindkettőt? ECs-t és DH-t.
nem értem, egy meccsen miért kéne levédekezni egy bd-nek a dh-t vagy az ecs-t?akit meg bd posztra betesznek, ellene azt vagy levédekezi, vagy átdobja, hacsak nem egy erősebb indulóval rendelkező hasonlóan edzett BD!egyébként nem u21-re lett nevelve, hab a tortán ha annyira erős már most is, hogy odaérhet u21-re.
kinti+benti védekezés legalább 30.
23-23,5 éves korára, ha jól számoltunk a scoutjával.

Azért ajánlottam barátilag, hogy válj meg tőle és esetleg vegyél egy igazán tehetségeset, hogy nehogy 24 éves korában legyen savanyú a szőlő.
minek válnék meg tőle, ha már 3 szezonnyi edzés benne van? úgy érzem azt hiszed, használhatatlan a srác bármire is. mit gondolsz mit edzettünk 3 szezonig büntetőt meg erőnlétet? a szőlő már semmiképpen sem savanyú mert ha el akarnám adni kb az 5x-ös pénz kapnám érte mint amennyiért vettem.

mellesleg megjegyzem akkor veszek mellé és nem a helyére egy fiatal tehetséget amikor akarok.megengedhetem magamnak, max a kiesés az ami elrettenthet tőle, de van már schär és kávai olyan erős, hogy ellensúlyozza a 18 éves botladozásait!