BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148543.88 in reply to 148543.87
Date: 7/2/2010 10:02:28 AM
Overall Posts Rated:
44
έλα μάθε με κυρία μου newbie supporter είμαι!!:P

This Post:
00
148543.89 in reply to 148543.86
Date: 7/2/2010 10:14:55 AM
Overall Posts Rated:
155155
Ο πρίγκας ειναι από τους καλυτερα προπονημένους παίκτες και παρ'όλ'αυτά δεν έχει σχέση με τον ΣΟΠΚΕ.....Οποιος μάνατζερ θέλει να φτιάξει παιχταρά και να κάνει πορεία τουλάχιστον μέχρι την 3η (και σε μεμονομένες περιπτώσεις και την 2η) κατηγορία μπορεί να το κάνει....Απλά θέλει προγραμματισμο και πολύ καλή διαχείριση της ομάδας....
Οπότε μην απογοητεύεστε!!!!

Message deleted
This Post:
00
148543.91 in reply to 148543.88
Date: 7/2/2010 10:20:26 AM
Overall Posts Rated:
112112
Παιδιά η ιδέα για φάρμες δεν γεννήθηκε επί των ημερών μου.
Τόσο και ο Καβάλα όσο και ο Τυφώνας που είχα μιλήσει το είχαν σκεφτεί.
Ο Τυφώνας δε το είχε εν μέρει πραγματοποιήσει μέσω του γιού του και τώρα εμείς απολαμβάνουμε τον Πρίγκα.
Ο ρομαντισμός είναι ωραίο πράγμα, αλλά η πραγματικότητα είναι πιο σκληρή.
Θέλουμε να πάμε πιο ψηλά την Εθνική ή απλά να αλλάζουμε κάθε δύο σεζόν ομοσπονδιακό, να κάνουμε το χαβαλέ μας και να κυμαινόμαστε μεταξύ 30-50 στην παγκόσμια κατάταξη, κράζοντας παράλληλα τον εκάστοτε προπονητή?
Ακόμα και αν μάθω την αξία του DMI και την περαιτέρω χρήση του χειρισμού, παράλληλα με την αποκρυπτογράφηση της αξιολόγησης και 3-4 κολπάκια ακόμα παραπάνω, θα χάνουμε πάλι από την Ισπανία, την Ελβετία και τη Σερβία.
Δεν μειώνω την αξία της γνώσης των παραπάνω, απλά αυτά θα τα χρειαστεί ο Ισπανός για να κερδίσει τον Ιταλό, όπου οι διαφορές των ομάδων είναι ελάχιστες.
Πρώτα μαθαίνουμε να μπουσουλάμε, μετά να περπατάμε και τέλος να τρέχουμε.
Α εμένα το όριο μου είναι το περπάτημα, τουλάχιστον σας εγγυώμαι πως θα μάθουμε να περπατάμε σωστά.
Όταν έρθει η ώρα να τρέξουμε και κρίνετε ότι δεν μπορώ, τότε ευχαρίστως να παραδώσω τα σκήπτρα, αλλά και τα κατάλληλα όπλα όμως στο χρήστη που θα μπορεί να τρέξει την Εθνική.

ΥΣ. Μου άρεσε η τοποθέτηση του Νίκου στο τελευταίο post. αν το πρόβλημα είναι το πρώτο βήμα, ευχαρίστως να το κάνω εγώ.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
148543.92 in reply to 148543.91
Date: 7/2/2010 10:23:57 AM
Overall Posts Rated:
5050
Έτσι ρε φίλε! Με αποφασιστικότητα όλους θα τους φάμε!

Παιδιά, και εμένα με κέρδισε!

This Post:
00
148543.93 in reply to 148543.92
Date: 7/2/2010 10:30:06 AM
Overall Posts Rated:
6767
κανονιστε να εκλεγει κανεις απο τη v-iv...

This Post:
00
148543.94 in reply to 148543.91
Date: 7/2/2010 10:34:47 AM
Overall Posts Rated:
344344
Πολύ καλό ποστ Γιάννη. Νομίζω το καλύτερο που διάβασα ως τώρα.

This Post:
00
148543.95 in reply to 148543.82
Date: 7/2/2010 10:45:58 AM
Overall Posts Rated:
11
όσο για το Σ.Ο.Π.Κ.Ε. ... ναι θα βοηθήσει την εθνική αλλά θα συμφωνήσω με την δήλωση ενός παιδιού (δεν θυμάμαι αν έγινε εδώ ή στο νήμα με τα draft) πως θα χαθεί ο ρομαντισμός του απλού χρήστη να προσπαθεί να βγάλει έναν παίκτη για την εθνική :)

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα που είχα γράψει αυτό:
Δεν είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη θεωρία των φαρμών
Χάνεται έτσι η πιθανότητα για έναν απλό manager να δημιουργήσει από μόνος του κάποιον παίκτη που να είναι άξιος να παίξει στην εθνική. Η εθνική θα γίνει ένα κλειστό club παικτών από ομάδες-ρομπότ. Πραγματικά δε μ' αρέσει ως ιδέα να είναι αναγκασμένος ένας manager να ακολουθεί τυφλά εντολές μόνο και μόνο για να έχει παίκτη στην εθνική
Τότε είναι που δε θα ενδιαφέρεται η πλειοψηφία της κοινότητας για τις επιδόσεις μας σε εθνικό επίπεδο

Προτιμώ οι διαδικασίες να μην είναι τόσο "στυγνές" και "αποστειρωμένες" για να έχεις παίκτη στην εθνική. Ίσως αυτό να σημαίνει πως δε θα έχουμε τόσο ανταγωνιστική ομάδα, αλλά η χαρά του να καταφέρει ένας manager μόνος του και με το "ταλέντο" του στην προπόνηση να βγάλει διεθνή παίκτη, δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο

Εγώ θα συνεργαστώ με τις προϋποθέσεις που ανέφερα παραπάνω. Γιατί φάρμα δεν παίζει να γίνω

Πάντως όπως και να 'χει, το θέμα είναι να κάνουμε το παιχνίδι και όλες τις πτυχές του "ανοιχτό" για όλους
Μη λέμε πως πολλοί δεν ασχολούνται με την εθνική, όταν εμείς οι ίδιοι τους "απομονώνουμε" από τις διαδικασίες της

2-3 πράγματα είναι αυτά που σκεφτήκαμε όταν πρωτομπήκαμε σε αυτό το game (ή σε άλλα του είδους):
(α) να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα, (β) να αναρριχηθούμε όσο περισσότερο μπορούμε προς την κορυφή και (γ) να αναδείξουμε ταλέντα από τα σπλάχνα μας
Με την υπάρχουσα αντίληψη, μας στερούν είτε το (γ), είτε για να έχουμε το (γ), πρέπει να στερηθούμε το (α) και το (β)
Γιατί κατά τα ψέμματα, με τις σκέψεις που επικρατούν τώρα στο εθνικό team, διατήρηση στο ρόστερ ενός διεθνή παίκτη και επιτυχής πορεία της ομάδας του ιδιοκτήτη, είναι 2 θέματα που δε μπορούν να υπάρχουν μαζί

Το να έχει κάποιος μεμονωμένος χρήστης ως κύριο σκοπό του να "φτιάξει" έναν διεθνή παίκτη και να το βάζει πάνω απ' όλα, το καταλαβαίνω. Ίσως να το κάνει και επειδή δεν πιστεύει στις προπονητικές του ικανότητες, θεωρώντας το ως το μόνο τρόπο να αναδειχθεί στο παιχνίδι, αντί να προσπαθήσει να κάνει τους άλλους να τον γνωρίσουν μέσα από τις επιτυχίες του

Το να υπάρχει όμως μια μαζική και μάλιστα "επίσημη" προσπάθεια δημιουργίας ομάδων που θα λειτουργούν ως φάρμες παικτών με αποκλειστικό σκοπό τη στελέχωση της εθνικής ομάδας, μου φαίνεται (και συγνώμη κιόλας) ...ξενέρωτο ως ιδέα
Αυτό που θα δημιουργηθεί δεν είναι μία εθνική ομάδα, αλλά μία προσωπική ομάδα του εκάστοτε εθνικού προπονητή, η οποία θα στελεχώνεται από παίκτες που ανήκουν σε ομάδες-φαντάσματα (ΟΚ ομάδες-ρομπότ είχα πει την προηγούμενη φορά. Ασυνέπεια λόγου :Ρ)

Μάλλον θα πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε όλοι αν θέλουμε να έχουμε επιτυχίες, που όμως η μόνη συνεισφορά μας θα είναι τα "μπράβο" και τα "ζήτω" μετά από κάθε αποτέλεσμα (γιατί τη στελέχωση της εθνική θα έχουν αναλάβει αυτές οι ομάδες-φαντάσματα), ή η προσπάθεια βελτίωσής μας ως εθνική ομάδα μέσα από τη συνεργασία και τη συμμετοχή όσο περισσότερων χρηστών, με μεγαλύτερο και πιο ενεργό ρόλο από όλη την ελληνική κοινότητα

This Post:
00
148543.96 in reply to 148543.94
Date: 7/2/2010 11:02:05 AM
Overall Posts Rated:
6767
Θέλω να πω κάτι για αυτόν που θα εκλεγεί και για τους μελλοντικούς επικρητές του...

Ένας φιλόσοφος έλεγε:"Όταν κάποιος είναι σοφός κρίνει τον ευατό του όταν είναι ηλίθιος κρίνει τους άλλους" έτσι λειτουργούμε ως χώρα.Ο ένας κρίνει τον άλλο και ακόμα και οι διαφορετικοι εγλωβίζονται σε αυτή την κατάσταση! Το buzzerbeater είναι ένα παιχνίδι.Σε ποιον αρέσει όμως να χάνει ακόμα και σε ένα παιχνίδι?Θέλω να πιστεύω σε κανένα..όσοι λοιπόν το βλέπουν απλά ως ένα παιχνίδι δίχως να τους απασχολεί το αν θα χάσουν δε θα πάνε ποτέ μπροστά όσοι όμως πασχίζουν να γίνουν καλύτεροι θα μάθουν πολλά γιατί όποιος δουλέυει μαθαίνει.Μπορεί να κάνει λάθη καμμιά φορά αλλά αν δε κάνει λάθη δε θα μάθει. Παίζω ποδόσφαιρο περίπου 6 χρόνια και μπορώ να πώ με σιγουριά ότι έμαθα το εξής:Μόνο όταν μαθαίνεις να χάνεις θα μάθεις να κερδίζεις και να εκτιμάς τη νίκη.

Ο προπονητής της εθνικής πρέπει πέρα από τις γνώσεις που για μένα δεν είναι το παν πρέπει να διαθέτει όρεξη για "δουλειά" και τα αυτιά του ανοιχτά γιατί σίγουρα θα υπάρχουν πιο έμπειροι από αυτόν.Όσοι λοιπόν περιμένετε να δείτε ποιος θα βγει για να αρχίζετε να τον κράζετε στην πρώτη στραβήδίχως να προτίνετε λύσεις είστε το λιγότερο ακατάλληλοι για να επικαλείστε ΈΛΛΗΝΕΣ!

(and 12 points goes to....Kajabbar)

Υ.Γ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ

Last edited by Fragias -7- at 7/2/2010 11:03:48 AM

This Post:
00
148543.97 in reply to 148543.95
Date: 7/2/2010 11:02:51 AM
Overall Posts Rated:
22
Ξενέρωτο η όχι οι μεγάλες εθνικές με ομάδες φάρμες έφτιαξαν τους παίκτες που έφτιαξαν..θέμα επιλογής είναι . Αν θέλεις παίκτες όπως οι 2 ελβετοί PG για παράδειγμα πρέπει να κάνεις θυσίες ακόμα και τα 2/3 των μισθών των ελβετών δεν τα φτάνεις έυκολα χωρίς μεγάλο λβλ προπονητή και φάρμα ομάδα . Παρεπιπτόντως δεν είναι ανάγκη η φάρμα να είναι μποτ μη συγχέετε το ένα με το άλλο !

Όσο για το DMI από τη στιγμή που όσοι γράφετε ισχυρίζεστε ότι τα λέτε για το καλό της εθνικής τότε γιατό δεν βοηθάτε με τις γνώσεις σας ?Το θεωρείτε "μασημένη τροφή" το να μας το πείτε δημόσια ...δεν είναι λίγο υποκριτικό αυτό ?? Σε άλλα τόπικ πως απαντάτε στις απορίες των χρηστών σχετικά με το παιχνίδι ?

Με όλο το σεβασμό προς κατσικάκια και ολυμπιακο 2007 αλλά απαντήσεις του στυλ "ξέρουμε τη χρησιμότητα του ΔΜΙ αλλά δεν σου λέμε γιατι μπλα μπλα μπλα " πως περιμένετε να βοηθήσουν τον kajabbar και το έργο του στην εθνική?Τουλάχιστο στείλτε του τι ξέρετε σε πμ , κιαν το έχετε ήδη κάνει...τότε σόρρυ για το αχρείαστο ποστ μου :)

Αυτά και καλή σεζόν σε όλους !

From: χχ1
This Post:
00
148543.98 in reply to 148543.95
Date: 7/2/2010 11:04:04 AM
Overall Posts Rated:
11
Προσωπικα πιστευω αυτο που ειπε ο γιωργος οποιος θελει να κανει παικτη καλο για την εθνικη θα το κανει.Απλα εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν επενδειουμαι πανω σε νεους παικτες,δεν συμαινει το οτι οταν επενδειης πανω σε ενα παικτη δουλευεις μονο για την εθνικη,ξερω και παιδια που εχουν πουλησει προπονημενους 21ετων παικτες μεχρι και 5μυρια.Οποτε ενυσχειονται και στο οικονομικο κομματι αλλα και το ροστερ σου.Ωστοσο αναγνωριζω την προθυμεια για δουλεια του καχαμπαρ και θεωρω την υποψηφιοτητα του την καλυτερη διοτι εχει παρει το "κολαι"(οπως λενε)και εχει αποκωμησει πολλες εμπειριες και εμαθε πολλα πραγματα θελω να πιστευω.Ο προγραμματισμος και το πλανο του για την εθνικη μου αρεσει και εχει μελλον.Οπως ειπε ολα ειναι θεμα υλικου.Αμα η ισπανια ηταν σαν την σερβια θα καταφερνε να παρει με το υλικο που εχει η ομαδα της σερβιας παγκοσμιο οχι,ουτε οπως ειπε ο γιαννης ο ιταλος προπονητης θα καθισει 50 ωρες μπροστα απο το πς,για να καταφερει να εξοντωσει τον γιωργο,γιαννη.Προσωπικα εγω στυριζω τον καθενα,ολους τους υποψηφιους.Εχουμε μια καλη ομαδα που μπορουμε να περασουμε στην επομενη φαση,ανεβηκαμε δε και στην καταταξη και λογικα θα ειμαστε αν οχι στο 2ο τριτο γκρουπ δυναμικοτητας για τις κληρωσεις(αν και αυτα ουσιαστηκα δεν υπαρχουν στο ΒΒ).Φετος ημουν στην ομαδα με τους σκαουτερς για τα ντραφτ,και ειδα πολυ καλους παικτες.

Ωστοσο δε θα σταθω τοσο στο θεμα των εκλογων,αλλα αυτο που μου προκαλει στεναχωρια ειναι ΜΟΝΟ η λιγη συμμετοχη ατομων στο στο φορουμ,ειμαστε 2000+ ατομα στο ΒΒ,και αντε το πολυ 120 ατομα ειναι αυτοι που συμμετεχουν γενικα.Εγω συστεινω υπομονη και ο καθενας "κρινεται απο τα αποτελεσματα" το κρινεται με ειρωνικη σημασια

Advertisement