Γιωργος Εμβολιαδης..ο νεος προπονητης (12540109)εχω την αναγκη να βγω και να μιλησω στους οπαδους μας..το αξιζουν πιστευω..ημουν καποτε παικτης της ομαδας
(19161387)βεβαια απο τοτε μονο ο Branly εχει μεινει στην ομαδα και τον γνωριζω πολυ καλα..παλια ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα και εγω ας πουμε ουτε 50 συμμετοχες δεν εχω με την φανελα μας..ενω εκεινος εχει ξεπερασει τις 100..
καποτε λοιπον η ομαδα μας ηταν ενα σκορποχωρι..30 παικτες στο ροστερ χωρις προπονησεις χωρις τιποτα..και απο τοτε που ανελαβε ο προεδρος η ομαδα εχει γνωρισει μεγαλεια..2 κυπελλα μεχρι στιγμης και αλλα 2 φετος οτι και να γινει στον τελικο..εχει γνωρισει διεθνη παικτη και πολλους επαγγελματιες οπως ο Μαυρε,Ρεκαρτε,Ντατο..επισης εχει αναμετριθει με πολυ γνωστες ομαδες εντος και εκτος χωρας..εγω απο την ομαδα ειχα φυγει πριν καποια χρονια..εκανα το γυρο του κοσμου για να ξανα γυρησω να παιξω για λιγο και μετα να την παρακολουθω στενα και να μαι μεσα σε ολα κοντα στον προεδρο..ημουν διπλα στην ομαδα ολο αυτον τον καιρο και αυτο το λεω για να ξερετε οτι γνωριζω τους παικτες μας,τις δυνατοτητες μας και τα ελλατωματα μας..
Δρν σας κρυβω οτι παντα το ονειρο μου ηταν να γεινω προπονητης στην Ανατολια αλλα φανταζοταν δυσκολο οσο ειχαμε εναν προπονητη παγκοσμας κλασεις και οι απαιτησεις μας ηταν ψηλα..να που τα εφερε ετσι η ζωη που αναγκαστικα χωρις να χει πολλες επιλογες πηρα αυτην την θεση του οδηγου..
ο προπονητης ο προηγουμενος ειχε ενα σχεδιο για το πως θα το παει στα τελικα..δεν ξερω τι κινησεις θα εκανε στην συνεχεια μου αλλα εγω θελω να κρατησω την θεση μου για την επομενη σεζον οποτε θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να κερδισουμε..
μου αρεσιυν περισσοτερο οι περ επιθεσεις και κριμα που σε αυτον τον τομεα δεν ειμαστε καλοι!!
αυτα απο εμενα..θα τα ξανα πουμε..τωρα εχω ενα καλο τεστ στο φιλικο..παρασκευη προπονηση και το σαββατο ελατε ολοι στο γηπεδο..