BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.870 in reply to 190683.868
Date: 10/26/2011 8:00:34 AM
Overall Posts Rated:
10001000
τωρα και για 1 βδομαδα θα υπαρχει μια σχετικη ηρεμια μεχρι να γινει η ανανεωση για τη νεα σεζον...μετα θα υπαρξει μια σχετικη αναταραχη...ελπιζω να εχουμε ομαδες ανταγωνιστικες για να ανεβασουμε ακομα περισσοτερο το επιπεδο...καλα αν δεν ανεβει ο Πανος απο αυτη τη μερια θα γινει σφαγη!!!!
μονο μην εχουμε ομαδες σαν τους green που ηρθαν και επαψαν να ειναι ενεργοι...

ναι ρε φίλε.τη ηρεμία είναι αυτή?από το απόλυτο τσίτωμα στην απόλυτη ηρεμία.έχουμε και τα ντραφτ.έχει γούστο να μου κάτσει κανά ταλέντο!κατά τα άλλα δύσκολη χρονιά θα έχω και του χρόνου.πρέπει να πάρω γυμναστή κατάλληλο για τον Σιδηρό,να κάνω κάποιες αλλαγές στο ρόστερ κτλειδικά στο ξεκίνημα δεν με βλέπω καλά.πάλι για παραμονή πάω εγώ.σε εσάς είτε ανεβεί ο Πάνος είτε όχι,πάλι χαμός θα γίνει!!!σε εμάς μοιάζουν πιο ήρεμα τα πράγματα,αλλά δεν ξέρεις κιόλας ποιοι θα ανεβούν.αν ανεβούν ομάδες σαν το Θοδωρή και τον Πλαγκ θα έχουμε θέμα!

This Post:
00
190683.871 in reply to 190683.870
Date: 10/26/2011 8:23:23 AM
Overall Posts Rated:
150150
ελπιζω να μου ερθει κανενα καλο ντραφτ...και καλος να ειναι αν δεν ειναι οπως τον θελω θα φαει πουλημα..αντε να βγαλουμε κανενα ψιλο γιατι πολυ μας εχει επηρεασει η οικονομικη κριση τελευταια..

This Post:
00
190683.872 in reply to 190683.871
Date: 10/26/2011 9:16:41 AM
Overall Posts Rated:
335335
εμ βεβαια ολοι ηρεμισατε..εγω ειμαι ακομα στην τσιτα..παλι τα ιδια εχω..περπαταω στον δρομο και σκεφτομαι πως να παιξω και καθε φορα αλλαζω γνωμη..ειναι δραμα αυτο που περναω..εμ και εσεις απο εκει δεν μου κανατε κανα δωρο να εχω εδρα στα τελικα,αλλα και εγω ειχα χασει απο μπομπακια..Στελιο σε ποιον θα παρεις συνεντευξη?

This Post:
00
190683.873 in reply to 190683.872
Date: 10/26/2011 9:50:35 AM
Overall Posts Rated:
10001000
εμ βεβαια ολοι ηρεμισατε..εγω ειμαι ακομα στην τσιτα..παλι τα ιδια εχω..περπαταω στον δρομο και σκεφτομαι πως να παιξω και καθε φορα αλλαζω γνωμη..ειναι δραμα αυτο που περναω..εμ και εσεις απο εκει δεν μου κανατε κανα δωρο να εχω εδρα στα τελικα,αλλα και εγω ειχα χασει απο μπομπακια..Στελιο σε ποιον θα παρεις συνεντευξη?

έλα μου ντε...εσύ ποιον θέλεις?

This Post:
00
190683.874 in reply to 190683.873
Date: 10/26/2011 9:55:23 AM
Overall Posts Rated:
335335
εναν απο τους αμπις,μαυρε και ρεκαρτε!!

This Post:
00
190683.875 in reply to 190683.874
Date: 10/26/2011 10:02:25 AM
Overall Posts Rated:
10001000
εναν απο τους αμπις,μαυρε και ρεκαρτε!!

ρεκάρτε έκλεισε...μόλις βρω χρόνο σου στέλνω τις ερωτήσεις.ναι?μέσα στο απόγευμα κάποια στιγμή...

This Post:
00
190683.876 in reply to 190683.875
Date: 10/26/2011 10:45:17 AM
Overall Posts Rated:
335335
ωραιος..και εγω αυτον ηθελα περισσοτερο :P ναι οκ!

From: pazinok

This Post:
00
190683.877 in reply to 190683.876
Date: 10/27/2011 9:43:58 AM
Overall Posts Rated:
335335
Jorge Recarte

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΟΘΡΑΥΣΤΗ

1) Γεια σου Χόρχε.Σπουδαία σεζόν η φετινή για την ομάδα σου.Τι πιστεύεις ότι σας οδήγησε στους τελικούς?

-Βασικα κατά την γνωμη μου φτασαμε στα τελικα χαρη στην θεληση και στην σκληρη δουλεια.. η ομαδα μου χαρακτηριζεται για την ομαδικοτητα της και εχουμε τους παικτες που αξιζουν να φτασουν μεχρι τους τελικους μιας 3ης κατηγορειας..
Σημαντικο ρολο εχει παιξει και ο προπονητης μας που από την αρχη μας εδιξε εμπιστοσυνη και εδωσε και σε εμας την αυτοπεποιθηση που μας ελειπε..ο κοσμος επαιξε τον ρολο του επισης..

2) Ποια ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσατε μέχρι τώρα?

-Στην κατηγορεια μας?Νομιζω ότι η καλυτερη ομαδα σαν συνολο , προπονητη παικτες τακτικες κτλ ηταν οι κοκκινοι..η συναντησα μας ειχε δημιουργησει σε ολους μας ένα παρα πανω ανχος..

3) Στους τελικούς δεν ξεκινήσατε καλά,κάτι που προκάλεσε την απόλυση του προπονητή σας.Μπορείτε να ανατρέψετε την κατάσταση?Τι ποσοστά θεωρείς ότι έχετε πλέον?

-Καταρχας να σας πω ότι θεωρω εντελως λανθασμενη κινηση να φυγει ο προπονητης μας στα μεση των τελικων..ο κοουτς ειχε ένα οραμα και ένα σχεδιο απεναντι στα μπομπακια το οποιο και αφησε μισο..Δεν ξερω αν ηταν λαθος επιλογη να παμε σε μια τακτικες που δεν ειχαμε ξανα παιξει και δεν ειχαμε πολύ δουλεψει στην προπονηση..αλλα μπορω να κρινω την επιλογη του για το που αφησε τους παικτες να ξεκουραστουν ότι ηταν πολύ σωστη..τωρα ειμαστε ολοι ετοιμοι για τα επομενα 2 παιχνιδια..Δεν ξερω τι ποσοστα εχουμε που θελουν να παιρνουμε εμεις την ανοδο αλλα ξερω ότι μπορουμε να τα καταφερουμε..ο νεος προπονητης δεν είναι κανας τυχαιος..ειναι ανθρωπος της ομαδας και μας γνωριζει ολους πολύ καλα..το ερωτημα είναι αν θα παω σε συντηρητικες αποφασεις η αν θα απιλεξει κατι ακραιο και αυτος για ξαφνικο χτυπημα στους αντιπαλους μας..απο εμας παντως εχει το σεβας που το αρμοζει..

4) Ο λαός της ομάδας σε λατρεύει.Πες μας δυο λόγια για τους οπαδούς σας.

Οι οπαδοι μας είναι απλα τελειοι..ειναι πραγματικοι χωριατες και βαρβαροι..αγαπανε όμως την ομαδα και από τοτε που ανελαβε ο παζινοκ την στυριζουν όπως μπορουν.,τους λατρευω!!

5) Το μεγάλο αστέρι της Ανατόλια είναι ο Μάουρε.Πως τα πάτε οι δυο σας?

Ο μαυρε ηρθε σαν κυνηγιμενος στην ομαδα μας..ομαδα 2ης τον πεταξε εκτος ροστερ και εψαχνε ομαδα..ο προεδρος το εκμεταλευτηκε και τον πηρε..απο οσο φαινεται εκανε καλη επολογη..μου είναι ιδιαιτερα συμπαθεις και σαν χαρακτηρα και σαν παικτη..τα παμε αρκετα καλα οι δυο μας..ειμαστε και οι δυο ισπανοι και μπορουμε να μιλαμε να ευκολια..ισως με τον μαουρε να τα παω καλυτερα από ολους!

6) Ο Μάουρε τραβάει τα βλέμματα επάνω του,αλλά εσύ είσαι ο πιο εύστοχος παίκτης στην κατηγορία.Πες μας το μυστικό σου.

Αληθεια ειμαι? Δεν το ηξερα αυτό.. τωρα το εμαθα από σενα..χαχα..το ειπες και μονος του..τραβαει τα βλεμματα αυτος και εγω κανω την δουλεια μου στο σκοταδι..χεχε..

7) Ενώ θεωρήσε center σε βλέπουμε να παίζεις ακόμα και σαν ΣΦ!Εσένα που σου αρέσει να παίζεις?

Εγω ειμαι 5αρι παιδια..αυτη είναι η θεση μου..αλλα αφου ο προπονητης με εβαζε εκει επρεπε να παιξω..ελπιζω ο νεος προπονητης να μην θελει να συνεχισει αυτό!!

8) Ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισες φέτος?Υπάρχει κάποιος που ζηλεύεις ή που θα ήθελες να έχεις συμπαίκτη?

Δεν θελω να διακρινω καποιον..ολοι εχουν το δικο τους χαρακτηριστηκο..νομιζω ζαριφ και οι δυο κινεζοι από τζοκερ και ρεντ θα τεροιαζαν στην ομαδα μας..απο ψηλους ειμαστε οκ σε αυτό το επιπεδο..

9) Μολονότι είσαι Ισπανός,το όνομα σου το έφτιαξες στο εξωτερικό.Σκέφτεσαι να επιστρέψεις κάποια στιγμή στα πάτρια εδάφη?

Το επιπεδο στην χωρα μου είναι πολύ ανεβασμενο και δεν μπορω να ακολουθησω σε αυτην την ηλικια εκεινους τους ρυθμους..οποτε ελλαδιτσα μου..χεχε..

10) Χόρχε,πρώτη χρονιά στην ομάδα και από ότι φαίνεται της έφερες γούρι!Το μέλλον σου είναι εδώ ή σκέφτεσαι να αλλάξεις και πάλι παραστάσεις?

Σεβομαι το συμβολαιο μου..ειναι για άλλη μια σεζον ακομη σιγουρα..και μετα βλεπουμε!!

This Post:
22
190683.878 in reply to 190683.877
Date: 10/27/2011 9:44:36 AM
Overall Posts Rated:
335335
11) Αλήθεια το παρατσούκλι Ρακετοθραύστης πως προήρθε?

Να σας πω την αληθεια δεν το ξερω..παντως αυτην την στιγμη οι οπαδοι ετσι με φωναζουν..χαχαχαχα

12) Ο πρόεδρος σας λέει ότι εσύ και ο Αμπίς είστε το Α και το Ω για την ομάδα.Εσύ τι λες?

Τον προεδρο τον ξερω αρκετα καλα γιατι εχει φροντισει να εχει καλες επαφες με ολους μας..το λεει αυτό γτ παιζουμε και οι δυο,η μαλλον μπορουμε και παιζουμε στην θεση 3 που είναι και η αγαπημενη θεση του Πανου.. για αυτό το λεει πιστευω..χαιρομαι παντως που το λεει ο προπονητης αυτό για μενα..

13) Χόρχε έχεις μετανοιώσει για επιλογές του παρελθόντος?Τι θα άλλαζες αν γυρνούσες πίσω το χρόνο?
Όχι .. μια φορα ζουμε..πιστευω εχω παρει τις καλυτερες αποδασεις στην ζωη μου και χαιρομαι που ειμαι εδώ!!

14) Κοντεύεις να κλείσεις τα 30.Πόσα χρόνια ακόμα θα σε χαζεύουμε στα παρκέ?

Οσο βρισκονται ομαδες που να με θελουν..χαχαχαχα..νομιζω σε 5 χρονια θα πρεπει να αφοσιωθω στην οικογενεια μου και μονο..

15) Τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν τελειώσει η καριέρα σου?

Να ανοιξω ένα σουβλατζιδικο στην χωρα μου..θα πιασει λεω..χαχαχαχαχαχαχα!!

This Post:
00
190683.879 in reply to 190683.878
Date: 10/27/2011 10:06:58 AM
Overall Posts Rated:
335335
Γιωργος Εμβολιαδης..ο νεος προπονητης (12540109)

εχω την αναγκη να βγω και να μιλησω στους οπαδους μας..το αξιζουν πιστευω..ημουν καποτε παικτης της ομαδας (19161387)
βεβαια απο τοτε μονο ο Branly εχει μεινει στην ομαδα και τον γνωριζω πολυ καλα..παλια ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα και εγω ας πουμε ουτε 50 συμμετοχες δεν εχω με την φανελα μας..ενω εκεινος εχει ξεπερασει τις 100..
καποτε λοιπον η ομαδα μας ηταν ενα σκορποχωρι..30 παικτες στο ροστερ χωρις προπονησεις χωρις τιποτα..και απο τοτε που ανελαβε ο προεδρος η ομαδα εχει γνωρισει μεγαλεια..2 κυπελλα μεχρι στιγμης και αλλα 2 φετος οτι και να γινει στον τελικο..εχει γνωρισει διεθνη παικτη και πολλους επαγγελματιες οπως ο Μαυρε,Ρεκαρτε,Ντατο..επισης εχει αναμετριθει με πολυ γνωστες ομαδες εντος και εκτος χωρας..εγω απο την ομαδα ειχα φυγει πριν καποια χρονια..εκανα το γυρο του κοσμου για να ξανα γυρησω να παιξω για λιγο και μετα να την παρακολουθω στενα και να μαι μεσα σε ολα κοντα στον προεδρο..ημουν διπλα στην ομαδα ολο αυτον τον καιρο και αυτο το λεω για να ξερετε οτι γνωριζω τους παικτες μας,τις δυνατοτητες μας και τα ελλατωματα μας..
Δρν σας κρυβω οτι παντα το ονειρο μου ηταν να γεινω προπονητης στην Ανατολια αλλα φανταζοταν δυσκολο οσο ειχαμε εναν προπονητη παγκοσμας κλασεις και οι απαιτησεις μας ηταν ψηλα..να που τα εφερε ετσι η ζωη που αναγκαστικα χωρις να χει πολλες επιλογες πηρα αυτην την θεση του οδηγου..
ο προπονητης ο προηγουμενος ειχε ενα σχεδιο για το πως θα το παει στα τελικα..δεν ξερω τι κινησεις θα εκανε στην συνεχεια μου αλλα εγω θελω να κρατησω την θεση μου για την επομενη σεζον οποτε θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να κερδισουμε..
μου αρεσιυν περισσοτερο οι περ επιθεσεις και κριμα που σε αυτον τον τομεα δεν ειμαστε καλοι!!
αυτα απο εμενα..θα τα ξανα πουμε..τωρα εχω ενα καλο τεστ στο φιλικο..παρασκευη προπονηση και το σαββατο ελατε ολοι στο γηπεδο..

This Post:
00
190683.880 in reply to 190683.878
Date: 10/27/2011 10:33:24 AM
Overall Posts Rated:
10001000
15) Τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν τελειώσει η καριέρα σου?

Να ανοιξω ένα σουβλατζιδικο στην χωρα μου..θα πιασει λεω..χαχαχαχαχαχαχα!!

σουβλατζίδικο?

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

Advertisement