Ma upravo to,u mene stvarno svi igraci imaju prejak handling ,doduse C i KC nedovoljan ili prolazan ,Krila mi imaju Dobar i pasing tako slican kao i handling ali sad da ja trebam napucavat handling i pasing da mi bude izvanzemaljski na svakoj poziciji to je glupost ,ko da mi C i KC vode stalno loptu pa je gube nigdje veze ,a od tog mi PL najbolji izgubi 8 lopti !!!! Uzme mi cetveroligas 27 lopti a liku najveca plata 6 K pa gdje to ima ali kako mnogi govore frajer je igrao obrambenu formaciju covjek koja je najjaca sad , pa zasto onda svi ne bi igrali tu formaciju kad je najjaca nek naprave formacije za 20 utakmica do kraja sezone i nek samo stave covjeka i rezultati ce doc!!
Ovaj engine je katastrofa ,umjesto da poboljsaju oni ga skroz pokvare !!!
Pojedinci govore kako gube 15 lopti po utakmici ali toliko ih ukradu pa je to jednako nuli ,znaci ni profit ni gubitak,i to je sasvim realno da se izgubi 13-15 lopti ali preko 25 (sto je najcrnje od igraca koji imaju 6 K platu,znaci dodavanje im je recimo nedovoljno,nije ni toliko ali hajde)to je vec FANTAZIJA!!!!
drago mi je sto si iskren,a pojedinci nek se zadovoljavaju ovim unapredjenjem kosarke!!
Pozz:)