Valdyk liezuveli saldziabalsi, nes isijautes ribu nejauti jau epitetus dedamas. Ir baik pats skiesti bent vienakart, o imk ir padaryk ka reikia. Uzteks tu pasiteisinimu ir pezalu. Taip nesi parases ir reikes ir 100 karta pakartosiu zinau tai nes tai tiesa. Nesi man parases nors praejo jau puse sezono. Tiek utopijoj tiek pas save ekipoj turiu po lietuvi 18meti. Jau ir treneri geresnio levelio papirkau, dar 1 kk laisvu sedi. Kai pries menesi pasakiau, kad nesusisiekei, pazadejai, kad susi sieksi cia forume, kad tik palaukti reikia, nes dar nespejai su visais. Matos praejus puse sezono tu vis dar nespejai. Nezadek ir nekalbek to ko nevykdai, tada ir gerbti gales.
Na bet tu ir keistas... :D Tau paciam sunku imti ir parasyti jeigu kazkas domina ir nori ko tai paklausti? Nors nezinau ka as tau galeciau padeti, nes puikiai su trenkem viska ir pats zinai...
Kodel as neverkiu forume ir neklykiu balsu, kad pats gerbiamas Paulius V, kuris priziuri 22-25 metu zaidejus, man neparase, nes ir as turiu treniruojama jauni i NT...??? Tai kodel neparasei man? KA?