z jednym ale...ja się na forum nie kozaczę, nie wywyższam ani nie robię z siebie samca alfa tak jak ty to robisz na każdym kroku (chociaż na pewno nim nie jesteś), ani nie umniejszam innym podkreślając swoją wyższość, nie wymądrzam się nieproszony ani celowo nie prowokowany (te twoje poematy, wytyczne itd. wyglądają na taką twoją formę dowartościowania się, zwrócenia na siebie uwagi)...bo ja tego nie potrzebuję.
moje wpisy na forum są jedynie wypadkową mojej irytacji twoją osobą...tak to bym się tu w ogóle nie udzielał.
ty piszesz byle pisać, byle się pomądrzyć i wyciągać na wierzch brudy...nie widzisz tego, że jesteś strasznie irytującym upierdliwcem posiadającym zlepek bardzo niefajnych cech - przemądrzałość, samouwielbienie, złośliwość, "niezdrowa" zawziętość, zawiść...nie cofniesz się przed żadnym działaniem, przeinaczaniem faktów byle tylko wypłynąć na wierzch i udowodnić swoje racje/wyższość, choć wielokrotnie nie masz racji...jak cię czytam to od razu rysuje mi się obraz zakompleksionego dwulicowego człowieka, który pozuje na niby fajnego, kulturalnego, miłego, chce być za wszelką cenę podziwiany, wychwalany i lubiany...a jak się obrócisz to ci tylko obrabia dupę, knuje i wbija nóż w plecy...tacy ludzie mnie właśnie wkurzają i działają na nerwy, bo jest to po prostu słabe i z pewnością nie świadczy dobrze o delikwencie.
myśl dalej, że jesteś fajny i taki do przodu w stosunku do innych...ja Cię już nie będę wyprowadzał z tego przekonania (samouwielbienia), bo to i tak nic nie da...niech ślepcy pozostaną ślepcami, żyjącymi w świecie swoich imaginacji.
powiem tylko tyle, że do bycia takim za jakiego się uważasz jeszcze wiele ci brakuje i w wielu osobach, tak jak we mnie budzisz tylko śmiech i politowanie.
Poza tym fajnie jest Ci się ustawić w pozycji takiego no name, który wpada z doskoku, nie wie o czym mówi, jest za leniwy by sprawdzić, ale mówi, nic nigdy nie zrobił, nikt go nie zna, a jedynym osiągnięciem jest awans do III ligi po 21 sezonach i atakować kogoś, kto jednak coś w tym BB lepiej lub gorzej robił.
masz się za lepszego od Michaela to po ch go atakujesz...skąd wiesz jakie on ma cele, może to siedzenie w 3 lidze mu odpowiada i nie zależy mu na zwojowaniu głupiej gry komputerowej...ja wiem, że ty na każdej płaszczyźnie aspirujesz do miana eksperta i musisz zawojować całe BB...ale nie każdy ma aspiracje do bycia mentorem i wielkim ekspertem w grze internetowej...bo poza tą grą jest jeszcze realne życie, gdzie można dużo bardziej się wykazać...choć możliwe, że nie każdy tam potrafi i wtedy odbija sobie w internecie ;)
Last edited by Huanito at 2/20/2016 8:41:22 AM