BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Dużyna Narodowa - sezon 33

[NT] Dużyna Narodowa - sezon 33

Set priority
Show messages by
From: Moris

This Post:
55
275224.88 in reply to 275224.83
Date: 2/18/2016 5:07:12 PM
Overall Posts Rated:
231231
Co ty tu książkę piszesz?

From: Michael

This Post:
11
275224.89 in reply to 275224.84
Date: 2/19/2016 7:42:45 PM
My Entire Team Sucks
II.2
Overall Posts Rated:
194194
Drugi klub BB-Kinga - My Entire Team Sucks ?

Nie, drugi klub B.B.King'a to (163052) - polecam spojrzeć na mecze w tym sezonie. ;) Ja tylko wykonuję obstalunek za odpowiedni jurgielt - teraz lafa jest podwójna, bo nie tylko dostaję za akompaniament, ale i aMORFIczny chciał się pozbyć zoilów.

@Moris:
Co ty tu książkę piszesz?

Nie, bawię się w kazuistykę.

From: Michael

This Post:
55
275224.90 in reply to 275224.87
Date: 2/19/2016 7:49:05 PM
My Entire Team Sucks
II.2
Overall Posts Rated:
194194
Haha...To chyba Twój najdłuższy test w historii BB. Ha...i to z mojego powodu:-) Jestem dumny, a Tobie serdecznie gratuluję!

Świetnie, że podkreśliłeś swoją wielkość - znowu ta pyszałkowatość. :)
Niesamowite jak wielkie emocje potrafią targać mężczyzną z powodu drugiego mężczyzny:D

Dobrze, że wreszcie podałeś uzasadnienie sporu z B.B.King'iem. :)
O faktach niestety nie porozmawiamy, bo jesteś zbyt leniwy by do nich dotrzeć...

Nie porozmawiamy, bo są dla Ciebie niewygodne.
Wybacz, ale szkoda mi czasu by odnosić się do produktów Twojej bujnej wyobraźni, wspartej dodatkowo jakimiś nieopisanymi emocjami. Z resztą, nawet jeśli poświęciłbym Ci swój czas i podał wszystko na tacy, to: po pierwsze, nie masz do mnie na tyle szacunku by choćby to przeczytać. Dwa, fakty Cię nie interesują. Zależy Ci tylko na tym by "kopać".

Zresztą piszemy razem.

A podobno to ja jestem leniwy. :) Ciągle gęgasz o faktach, a sam ich nie podajesz. Chciałeś faktów, to masz - (208991.2):
2.Ciągle mnie cieszy rozwijanie zawodników. Na tym się znam i to lubię. Na pewno jako selekcjoner nie odpuszczę żadnemu menadżerowi i nie pozwolę zaniedbać żadnego grajka mającego szansę na kadrę;-)!

To była tylko typowa kiełbasa wyborcza, czy świadomie kłamałeś? Zapewne w dobrej sprawie, żeby "złego" B.B.King'a nie dopuścić do kadry, a potem wszystko było super, ekstra i cacy. Każdy kto pamięta Twoje kadencje, to ma świadomość co się działo. Możemy tak lecieć post po poście, dziwi mnie tylko, że Ty tego chcesz. Bolek uwierzył, że sam obalił komunę, czyżby ten sam przypadek? Może kończ waść, wstydu oszczędź? :)

Ewentualnie możemy przyjąć, że emotikon na końcu od razu powinien wyjaśnić co się święci.
Mam tylko głęboką nadzieję, że Ty, jak i Huanito używając do opisania mojej osoby różnych fajnych zwrotów i przymiotników wyleczyliście choć odrobinę swoich kompleksów;-) Pozdrawiam

Nie, samo pisanie "fajnych" wyrazów nie sprawia radości, co innego jak się na nich wyłożysz. Nie wiem czy leczymy swoje kompleksy, ale przynajmniej pogłębiamy Twoje. ;)

From: Huanito

This Post:
33
275224.91 in reply to 275224.90
Date: 2/20/2016 4:23:27 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
Nie, drugi klub B.B.King'a to (163052) - polecam spojrzeć na mecze w tym sezonie. ;)

przecież to oczywista oczywistość, że każdy przeciwnik i krytykant Kozlika to kolejny klub BB Kinga :P

poza BB Kingiem to wszyscy uwielbiają Kozlika ;)

Haha...To chyba Twój najdłuższy test w historii BB. Ha...i to z mojego powodu:-) Jestem dumny, a Tobie serdecznie gratuluję!

Świetnie, że podkreśliłeś swoją wielkość - znowu ta pyszałkowatość. :)

standard...musi sobie pododawać i na każdym kroku podkreślać swoją przewagę intelektualną nad innymi, bo jeszcze nikt nie zauważy tego "głęboko skrywanego faktu".

Niesamowite jak wielkie emocje potrafią targać mężczyzną z powodu drugiego mężczyzny:D

Kozlik widocznie masz problemy ze swoją męskością, skoro atakujesz każdego mającego inne poglądy czy podejście do tematu niż ty...

btw. po prawdziwym mężczyźnie ataki idiotów spływają jak woda i nie musi on odgryzać się im na każdym kroku wyciągając brudy, płacząc o każde nie takie stwierdzenie czy ciągle podkreślając swoją przewagę...tak robi zakompleksiona panienka ew. niedojrzały emocjonalnie nastolatek. mężczyzna jest świadomy swoich atutów i nie musi ciągle o nich pierdzielić...bo atuty się pokazuje swoim zachowaniem i czynami...a nie opowiadaniem bajeczek, które i tak nie mają poparcia w faktach.

O faktach niestety nie porozmawiamy, bo jesteś zbyt leniwy by do nich dotrzeć...

to mówi osoba, która okręca każdy fakt, pomija rzeczy niewygodne dla siebie i wyrywa wypowiedzi z kontekstu tak aby zyskiwały zupełnie inne oderwane od faktów znaczenie...weź panie wstydu oszczędź tym pozowaniem na kogoś kim nie jesteś.

Last edited by Huanito at 2/20/2016 6:21:00 AM

From: Huanito

This Post:
00
275224.95 in reply to 275224.94
Date: 2/20/2016 8:35:06 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
z jednym ale...ja się na forum nie kozaczę, nie wywyższam ani nie robię z siebie samca alfa tak jak ty to robisz na każdym kroku (chociaż na pewno nim nie jesteś), ani nie umniejszam innym podkreślając swoją wyższość, nie wymądrzam się nieproszony ani celowo nie prowokowany (te twoje poematy, wytyczne itd. wyglądają na taką twoją formę dowartościowania się, zwrócenia na siebie uwagi)...bo ja tego nie potrzebuję.

moje wpisy na forum są jedynie wypadkową mojej irytacji twoją osobą...tak to bym się tu w ogóle nie udzielał.

ty piszesz byle pisać, byle się pomądrzyć i wyciągać na wierzch brudy...nie widzisz tego, że jesteś strasznie irytującym upierdliwcem posiadającym zlepek bardzo niefajnych cech - przemądrzałość, samouwielbienie, złośliwość, "niezdrowa" zawziętość, zawiść...nie cofniesz się przed żadnym działaniem, przeinaczaniem faktów byle tylko wypłynąć na wierzch i udowodnić swoje racje/wyższość, choć wielokrotnie nie masz racji...jak cię czytam to od razu rysuje mi się obraz zakompleksionego dwulicowego człowieka, który pozuje na niby fajnego, kulturalnego, miłego, chce być za wszelką cenę podziwiany, wychwalany i lubiany...a jak się obrócisz to ci tylko obrabia dupę, knuje i wbija nóż w plecy...tacy ludzie mnie właśnie wkurzają i działają na nerwy, bo jest to po prostu słabe i z pewnością nie świadczy dobrze o delikwencie.

myśl dalej, że jesteś fajny i taki do przodu w stosunku do innych...ja Cię już nie będę wyprowadzał z tego przekonania (samouwielbienia), bo to i tak nic nie da...niech ślepcy pozostaną ślepcami, żyjącymi w świecie swoich imaginacji.

powiem tylko tyle, że do bycia takim za jakiego się uważasz jeszcze wiele ci brakuje i w wielu osobach, tak jak we mnie budzisz tylko śmiech i politowanie.

Poza tym fajnie jest Ci się ustawić w pozycji takiego no name, który wpada z doskoku, nie wie o czym mówi, jest za leniwy by sprawdzić, ale mówi, nic nigdy nie zrobił, nikt go nie zna, a jedynym osiągnięciem jest awans do III ligi po 21 sezonach i atakować kogoś, kto jednak coś w tym BB lepiej lub gorzej robił.

masz się za lepszego od Michaela to po ch go atakujesz...skąd wiesz jakie on ma cele, może to siedzenie w 3 lidze mu odpowiada i nie zależy mu na zwojowaniu głupiej gry komputerowej...ja wiem, że ty na każdej płaszczyźnie aspirujesz do miana eksperta i musisz zawojować całe BB...ale nie każdy ma aspiracje do bycia mentorem i wielkim ekspertem w grze internetowej...bo poza tą grą jest jeszcze realne życie, gdzie można dużo bardziej się wykazać...choć możliwe, że nie każdy tam potrafi i wtedy odbija sobie w internecie ;)

Last edited by Huanito at 2/20/2016 8:41:22 AM

Message deleted
Advertisement