...no niestety

, a już tak się przyzwyczaiłem do moich emerytów... jak zobaczyłem finanse to za głowę się chwyciłem, ze staruszkami byłem ponad 130k na minusie. trzeba jednak wziąć się za trening i trochę zatankować, trzeba dołączyć do PeWu i odbić się z powrotem. Poza tym już trochę nudziło mi się i nie było światła w tunelu, kierunku w którym bym podążał. Jedyne światło które widziałem doprowadziło by mnie do bankructwa. A tak trochę się pobawię treningiem, może stworzę coś o czym myślę od dawna, coś co bardzo się sprawdzi w zmienionych warunkach planowania taktyki.
Może być tak że 2-3 zwycięstwa dadzą baraże o pozostanie i wtedy może wzmocnię się kilkoma emerytami i... O draft mocno nie walczę bo moim zdaniem nie opłaca się, jak za kwotę do 500k można upolować na tl coś co odpowiada wymaganiom, mój francuzik fajnie rozłożony z ss10=54, do pary coś mu się do kupi i będziemy się pocić co piątek

ooo tak mocnooo...
Tak to jest, niestety przez nowe wytyczne finansowe kluby opierające się na emerytach z listy transferowej mocno dostały po dupie...
Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy

...