Prije nego što išta napišem moram čestitati Real Doni koji su zasluženo ušli u II.ligu.
Odmah na početku sezone sam znao da ću ući u playoff samo je bilo pitanje oču li biti prvi ili drugi u plavoj polovici.
Na kraju sam bio drugi što je možda odlučilo finalnu utakmicu.Što se tiče kupa mislim da sam vrlo daleko dogurao(najboljih 64) možda sam mogao i malo dalje jer sam izgubio od Hospital Patientsa koji su tad bili lošije rangirani od mene.I za kraj da kažem nešto mojim najboljim igračima i trenircima:
Jafrul Rahman:reprezentativac U21 Saudijske Arabije(kojoj sam ja izbornik),8 dignutih skillova(1 JS,2 OD,2HA,1DR,2PA)
s tim da je bio ozljeđen na 2 tjedna.Procjena plaće:$ 8 110
Robbie Rosland:reprezentativac NT Cymru,8 dignutih skillova(1JR,2OD,1HA,1DR,1PA,1ID,1EX),jako važan igrač za moj tim(najveća očekivana plaća)procjena plaće:$ 37 494
Luis Varona Rojas:moj najbolji igrač u ovoj sezoni(prosjek koševa 24,1)samo 2 dignuta skilla tako da mislim da je dosegnuo svoj potencijal(Ha i Pa) najbolji strijelac lige ako nebrojimo Sastrea koji više nije u našoj ligi.
procjena plaće:32 920
Za iduću sezonu mislim kupiti nekog mladog trenirca ili dobiti nekog na draftu,ali uopće nisam ulagao tako da mislim da neću dobiti nikoga dobrog.