Napisales, w przemowieniu cos takiego:
Może ktoś się zapytać: skoro potrzebujesz tylu ludzi i właściwie wszystkie funkcje będziesz miał obstawione, będziesz miał przeciwników rozpisanych na tacy, podaną taktykę, świetnych skautów to właściwie co będziesz robił? No właśnie naprawdę chciałbym, żeby moja rola ograniczała się jedynie do kontaktu z managerami reprezentantów i ustawianiu składu, żeby wszystko pozostałe działało jak sprawnie funkcjonujący samochód, którym jedynie prowadzę i delektuję się jazdą. Ale wiem, że tak może nie być ;) Moją rolą będzie spełnić wszystkie obietnice wyborcze, dlatego jeżeli nie znajdę w Was sojuszników będę musiał te rzeczy, które napisałem robić sam osobiście. Tego bym nie chciał, ale jednocześnie do tego się zobowiązuję.
Ad. 'to co wlasciwie bedziesz robil?'
Mysle, ze nie do konca dobrze sie wyraziles mowiac to. Moim zdaniem bedziesz mial roboty mase i nie chodzi mi o czysto koszykarskie czynnosci zwiazane z prowadzeniem U21. Bedziesz - poza ustawieniem skladu meczowego - przede wszystkim musial ogarnac cala te bande wspolpracownikow! A przy tym bedzie kupa roboty!
Ad. 'Tego bym nie chciał, ale jednocześnie do tego się zobowiązuję'
Ciesze sie, ze sie zobowiazujesz, bo zostawiasz sobie furtke, w razie gdyby nie wypalil plan wspolpracownikow. Dobry przedsiebiorca zawsze ma plan awaryjny.
Chetnie bede sie przygladal twojemu obrazowi reprezentacji. Jesli wszystko ladnie poukladasz i pociagniesz, to mozemy miec bardzo fajnie dzialajacy system.
Moj glos masz!
e: No problemo jesli chodzi o twoje nieobecnosci podczas meczy. Zatrudnisz kogos do ogladania spotkan i zawsze mozna zobaczyc powtorke.
Last edited by melerowy at 3/25/2010 10:16:56 AM