no nie wiem kolego ,ale ty se jaja robisz w tym momencie,czy ja do ciebie za przeproszeniem z morda wyskoczylem? napisalem normalnie(wedlug mnie),ze odesłałes mnie na zagraniczne forum,bez zadnych podtekstow i tyle...a ty wycigasz jakies kosmiczne wnioski jakbym sie na ciebie wielce obraził...czy na to,ze mnie gdzies indziej odeslales,no nie masz chyba 10 lat nie? wiec nie wiem po co takie spinki odrazu...nie,raczej na pewno mi sie nie "pokickalo",caly zeszly sezon trenowalem tego 20 letniego zawodnika i naprawde nie widzialem tej opcji postowania,wczoraj z tego linka ,ktory mi podales,dzis sam znalazlem to forum i pisało "zaloz nowy watek" i tak zrobilem,...poza tym to jest tylko gra i nie bede nigdzie i do nikogo walil drzwiami i oknami z powodu jakiegos błedu w BB,jak bede mial ochote to napisze...pewnie,ze sie moge mylic,ale nie wydaje mi sie,a jakbym sie mylil to chyle czoło i posypuje popiołem,bo bynajmniej(jak ci sie pewnie wydaje) nie mam zamiaru oszukiwac czy tez zyskac cos w nieuczciwy sposob...Pozdrawiam,bo ja do ciebie nie mam zadnych pretensji,znaczy teraz w sumie mam po tym poscie co napisales,normalnie sie zapytalem,dales odp. i tyle...nie napisalem ten poje....GM's mnie gdzies odeslal czy cos w tym stylu,wiecej luzu Panowie i bedzie sie milej konwersowało i grało...
Last edited by ThugMan4shoo at 9/16/2009 7:45:09 AM