Η 3η περιοδος ητανε η χιεροτερη περιοδος που εχω κανει απο την στιγμη που ξεκινησα να παιζω αυτο το παιχνιδι...πραγματικα εχω απογοητευτει.....H μαλακια στην αμυνα ισχυει...εξωτερικο ηθελα να βαλω αλλα δεν νομιζω πως ειναι αυτη η αιτια...αιτια ειναι η ανυπαρξια μου στα ριμπαουντ μιας και στους ψηλους με νικησε κατα κρατος....μεσα στο επομενο διαστημα βαζω πωλητηριο σε 4 παιχτες μου (Soares,Pasquarellio,Buzaku,Grandi) και ετοιμαζομαι για να κανω αγροτικο στην IV..Οσοι θελετε μπορειτε να τους τσεκαρετε οταν βγουνε προς πωληση....Δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου,,,,,ΤΟ ΑΞΙΖΑ.....Μιας και ημουνα ανυπαρκτος στο μεγαλο χρονικο διαστημα και θα ητανε αδικια να επεφετε ο Γιαννης...Λιγο και ο τραυματισμος 3 βδομαδες του Μασαλα στις αρχες εδεσε το γλυκο...Ομαδα που με 2 προσθηκες που τις καναμε δλδ επρεπε να ειναι μεσα στα πλευ οφ καταντησε να πεφτει....Του χρονου το ροστερ θα ειναι λιτο μιας και τα εσοδα μειωνονται αλλα δεν το βαζουμε κατω....Θα επανελθω και ελπιζω πιο ενεργος να ειστε καλα ολοι σας και παλι συγχαρητηρια στον Γιαννη....