Druže,ti si imao mnogo mandata sa reprezentacijom pa ni u jednom nisi mogao parirat uspjehu Vuka :) hahaha
Pokloni se mocnom Vuku :)
Opet mala ispravka netačnog navoda, kojima si sklon izgleda sve više i više. Moja malenkost imala je jedan puni mandat, tj pune dvije sezone, sa A reprezentacijom u sezoni 13 i 14. Sa reprezentacijom napravio sam skromni pomak kojom istina nisam napravio ništa veliko osim činjenice da sam istu preuzeo kada je bila 66 po rejtingu a ostavio na skromnom 47 mjestu uz pomoć dobrih menadžera koji su trenirali odgovarajuće igrače i stvorili kostur ekipe koju i ti koristiš. Uzgred nije naodmet spomenuti da je trenutni rejting repke je 45 mjesto na svjetskoj rang listi.
Imao sam također nešto malo manje od pola mandata u sezoni 7 kada je tadašnji selektor, o imenima nećemo sada, bio baniran radi prevare. Ostvareni skor u zvaničnim utakmicama u toj sezoni bio je 4-4.
U životu ima puno, puno bitnijih stvari nego li komplekse iz stvarnog života prenositi u ovako lijepu online zabavu moj dragi Vuče.
PS: Naravno da čestitam na teško izborenoj pobjedi protiv Albanije, svjetske košarkaške velesile. Neka random bude uz tebe i u narednim utakmicama kao što je bio i ovu zadnju. Izvinjam se na pogrešci, ja sam zaboravio da je i u ovoj pobjedi random bio protiv tebe :)