Remal Madrid - PANTOKRATORAS=>107 - 125
συγχαρητήρια για την παραμονή.κι εγώ ντέρμπυ περίμενα,αλλά ο φόβος του Σωκράτη τον οδήγησε σε λάθος επιλογή στην άμυνα.να έπαιζε εξ.απομόνωση για να κλείσει τον Ζαρίφ,θα το καταλάβαινα και ίσως και να συμφωνούσα και θα περίμενα να το δω.αλλά εσ. γιατί?και σε άφησε να σουτάρεις πολύ καλύτερα αλλά και σε άφησε να κάνεις πάρτυ στα ριμπ.πως γίνεται να χάσεις με +20 επιθέσεις?πολύ απλά δεν γίνεται.
βέβαια για τον Σωκράτη θα ήταν όλα αλλιώς αν είχε προσβαση σε ίντερνετ τον καιρό που έλειπε.ή έστω αν κέρδιζε εμένα.αν είχε έρθει 6ος θα ήταν και του χρόνου εδώ...
ελπίζω να επιστρέψει δριμύτερος στην ΙΙΙ...
από την άλλη ο Γιάννης πήγε σε safe επιλογές.απλά η άμυνα του Σωκράτη έκανε το έργο του ευκολότερο.
Anatolia Polikastou - 3bobakia_mikra=>89 - 120
καταρχάς κατέβηκε με χαλαρή ο Πάνος!ο χρόνος θα δείξει αν θα το πληρώσει ή όχι.εγώ νομίζω πως δεν έπραξε σωστά.έχασε τόσο άνετα που ο τουμπίς έπαιξε μόνο 28 λεπτά...οι υπόλοιποι λίγο παραπάνω.με λίγα λόγια ούτε αγ.καταστάσεις θα κερδίσει ούτε ηθικό.άποψη μου πάντα.τώρα για τις τακτικές τι να πούμε?απλά αν πας σε πρασσάρισμα πρέπει να πας και σε γρήγορο τέμπο μπροστά.μόνο συνδυαστικά θα κουράσεις τον αντίπαλο.με την υπομονετική λοιπόν έκαψε και την άμυνα του.μεμονομένα η υπομονετική δεν ήταν και άσχημη.53 πόντους έβαλε ο Αμπίς.όχί πως τη βρίσκω και σούπερ,αλλά λέμε τώρα.ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση μόνο.ο Πάνος έκανε μόλις 11 λάθη στο αργό τέμπο της υπομονετικής!θα περίμενα περισσότερα.
συγχαρητήρια στα Μπομπάκια που έπαιξαν σοφά και κέρδισαν και έκαναν το 1-0.δεν ξέρουμε βέβαια τι θα γινόταν αν έπαιζε κανονικά ο Πάνος.αυτό δεν αναιρεί όμως το ότι η Βίκυ είναι 1 νίκη μόνο μακρυά από την άνοδο.καλή επιλογή η κίνηση.στην άμυνα μαν2μαν.
γενικά είμαι απογοητευμένος σήμερα.περίμενα ή μάλλον ήθελα να δω άλλα πράγματα που δεν τα είδα.
κρίμα για τα ρεμάλια που έπεσαν,αλλά θα ήταν ακόμα πιο κρίμα να πέσει ο Γιάννης.όσο για τους μονομάχους της ανόδου,τους εύχομαι καλή συνέχεια...