Pa, mislim da je kvalitet moje ekipe dosta veci od ostalih u obe konferencije...

isto tako mislim da je moja konferencija daleko jaca od druge, tako da ne bih trebao da imam problema ako osvojim moju... pitao sam zbog toga sto u mojoj konferenciji ima jedna ekipa sa skorom kao moj, treba da igramo jos jedan mec, on uvek igra normal, ja tie, pa razmisljam da li da i dalje igram tie, malo rizikujem, ali ocuvam entuzijazam, ili da odigram normal, dobijem, pa imam prednost domaceg terena?! u sustini, s obzirom da, ako se ne varam on sve vreme igra normal, a ja tie, taj jedan mec ne bi trebao da osetnije pravi razliku u entuzijazmu, tako da....

pitanje osataje kao zanimljivo, a mislim da je Billi (ako se ne varam:) dao odgovor na njega
Ako su u pitanju ekipe istog kvaliteta, mislim da se razlika od 1 ili 2 u entuzijazmu potpuno ponistava domacim terenom...ili je prednost gotovo zanemarljiva (kao neutralan teren)...
u tom slucaju kontam da je bolje da odigram normal, dobijem, pa imam i domaci teren, a verovatno i dalje bolji entuzijazam

p.s. izvin'te ako sam smorio, ali i ne zamerite, posto je 1:19, pa mi je mozak u nekom cudnom 3pu. Zivibili ;)