BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takımı

U21 Milli Takımı (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
267694.858 in reply to 267694.857
Date: 12/25/2016 3:01:06 PM
Overall Posts Rated:
2525
U21 Koçluğu MT için önemli biz oyuncu yetiştirmeye çalışanlar için önemli.bence gözlemci ekibi yeterince ilgilenmiyorlar oyuncularla.Örneğin 18 yaşında draft ettiğim bu sene 19 yaşında olan süperstar potansiyelli oyuncum için hiç iletişime geçen olmadı.Bilmiyorum benim oyuncumla mı ilgili ama genel olarak oyuncuların iyi takip edilmediğini düşünüyorum.Keşke U21 Koçu ve gözlemcileri bu konularda bizi bilgilendirseler.

This Post:
11
267694.859 in reply to 267694.858
Date: 12/25/2016 3:32:18 PM
Overall Posts Rated:
13351335
Kadronuzda zaten gayet iyi durumda yetiştirmiş olduğunuz Hidayet Avgan'ın olduğunu gördüğümde bir antrenman tavsiyesine ihtiyacınızın olmadığını düşündüm. 1-2. ligdeki oyunu ve antrenman vermeyi bilen hocalara pek mesaj atmıyorum, onların yanına not alıyorum şu ligdeki, şu takımda, şu oyuncu ile birlikte antrenman alır diye. Tüm oyuncular sezon başı özellikleri güncelleniyor zaten. Hem o hocalara mesaj attığımda ya dönüş almıyorum, yada ben nasıl antrenman vereceğimi biliyorum gibi dönüşler alıyorum. 18 yaşındaki 7 pot üzeri olan 85 civarı oyuncunun hepsi ile iletişime geçtim. İki sezondur 9-10 potansiyelli oyuncular olmak üzere, birçok oyuncuyu draft eden takımdan milli takıma yetiştirilmeleri için satışa çıkarmalarını istedim ve çoğu çıkardılar. Bu iki sezonda çıkan yüksek potlu oyuncuların çoğu milli takımın parçası olacaklardır veya olmaya yaklaşacaklardır eminim. Onun dışında tüm oyuncu sahipleri ile (üst liglerdekiler hariç) antrenör-antrenman programı tavsiyelerimi yaptım ve antrenman vermeyeceklerse en kısa sürede daha fazla antrenman kaçırmadan satışa koymalarını istedim. 18 yaşındakiler ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum, gözlemcilerden en çok ilgilenen şu aralar benim.

This Post:
11
267694.860 in reply to 267694.859
Date: 12/25/2016 3:40:20 PM
Overall Posts Rated:
140140
Hocam hidayet takımda demekki u21 seviyesinde bir oyuncu yetiştirmiş ve dikkat çekmişsin bizim iletişime geçemediğimiz anda siz beklemeyip bizimle iletişime geçebilirseniz buda yapıcı bir adım olur.

From: Melo

To: ard
This Post:
11
267694.862 in reply to 267694.855
Date: 12/25/2016 6:36:24 PM
Overall Posts Rated:
6464
Dışardan bir göz olarak menajer memnuniyetinin bu kadar düşük olmasında ki başlıca etkenin takımın geçen sene başarılı sonuçlar alamaması olduğunu düşünüyorum.

Az çok oyuncu yetiştirme işine eli değmiş hocaların u21 scout grubunun işini gayet iyi yaptığına şahit olmuştur. Keza takımımda ki süperstar potlu kısa için her sezon başı tusem olsun çapalı olsun ne bileyim scout ekibinden illa ki biri benimle iletişime geçti ve yardımcı oldu.

Galiba bu buzdağının görünmeyen yüzü. Sonuçta herkes oyuncu yetiştirip gözlemcilerin ilgi alakasına şahit olmuyor. Olayın herkes tarafından görünen yüzü ise fikstüre tıkladığımızda karşımıza çıkan sonuçlar ve birçok kişininde fikstürde ki sonuçlara bakarak menajer popülaritesine oy verdiğini sanıyorum. Bu nedenle düşüktür diye tahmin ediyorum zannımca

Message deleted
From: ergin7206

This Post:
33
267694.865 in reply to 267694.863
Date: 12/26/2016 11:28:00 AM
Overall Posts Rated:
180180
valla iyi olsun yada kötü sonuçlar olsun bende hep iyidir. başarılı sonuçlar alıyorsak bu hocadan cok o sezon yetiştirlen oyunculardandır eğer tırt oyuncular varsa yapıcak cok bi iş kalmıyor... bu sezon bildiğim kadarıyla iyi bir kadro var ben bu sezona 2 oyuncu yetiştirdim ve biri milli olamadı bu beni daha cok sevindirdi madem alınmıyor o zaman bendekinden daha iyi skiller var diğerlerinde ki alınmayanın typ si de çok kötü değil yani kısalar gayet iyi uzunlarda maaşa göre çok kötü durmuyor. bu nedenle bi kupa bekliyom hocam :)...... Erdemim bana +2 please

This Post:
00
267694.866 in reply to 267694.859
Date: 12/26/2016 11:34:34 AM
Overall Posts Rated:
2525
Öncelikle Hidayet Avaganın yetiştirilmesi hususunda önce capali hocama sonrada D-WİLL8 hocama teşekkür etmem lazım.Bana çok yardımcı oldular.Ben şu an 19 yaşında olan Tuncay için bunu yazmıştım.Tuncay için capali hocam geçen sezon başında msj atmıştı.Ondan sonra bir daha msj almadığım için bunu yazdım.Belki oyuncu unutulmuştur diye düşündüm.Gözlemci olan arkadaşların belkide forumlarda aktif olmaması bende aralarında bağlantı olmadığı izlenimi oluşturmuş olabilir.Herkesin emeğinin sonuna kadar arkasındayız.Hepimizin ortak amacı U21 VE MT ın başarılı olması.

From: Melih

This Post:
33
267694.868 in reply to 267694.867
Date: 12/26/2016 3:17:13 PM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Bir dahaki sezon güzel bir scout ekibiyle tekrardan U21 milli takımının başına geçmeyi planlıyorum. Scout ekibi için birkaç arkadaşla yakın temas halindeyiz zaten, şuan ki mevcut kadro ve bir dahaki sezonki kadro benim dönemimde bana yardımcı olan ve benim çabalarım sonucu yetişmiş oyuncular, bu seferki birlikteliğimiz inşallah daha uzun olacak. Selim hocama gelirsek ben kendisinden gayet memnunum ve onunla da ara ara mesajlaşırız, kendisi değerli bir hocadır ve oyunun dinamiklerini iyi bilir, memnuniyetin bu kadar düşük olması beni şaşırtıyor, forumda son zamanlar çok fazla aktif olamasam da takip ediyorum, her iki milli takımımız içinde güzel bir sezon olur umarım, herkese iyi oyunlar.

Advertisement