To mowa o moim zawodniku. Może wyjaśnie jak było, zeby każdy miał wiedze na ten temat :)
Otóż, wystawiłem moją młodą gwiazde za 1300k i to licząc że szybko go ktoś bidnie, bo sam wyceniłbym go za więcej. Liczyłem nawet na jakiegos szejka ze da za niego do 2mln (ostatnio młodzi zawodnicy są bardzo w cenie, fakt ze mój nie miał wysokiego potencjału, ale z kolei był bardzo wszechstronny i dobrym materiałem na SF).
Pewnego dnia patrze a na koncie ponad 12mln. Pełen zdziwienia sprawdzam dawce, a tu druzyna bez składu, wiec wszystko jasne. Ktos chce sie podzielic ze mna kasa bo rezygnuje z BB. Nawet napisalem do niego maila o co chodzi i ze fajnie ale taki transfer nie przejdzie.
Co dalej??
Sprawe poruszylem na forum i podczas meczu PLK, gdzie był poinformowany GM-Dejvidd. Zaczęła sie debata ile zostanie mi obciety transfer po zakończeniu jak nastapi weryfikacja "ceny rynkowej" :D I tu mamy tajemnicze okreslenie o którym mowa :D
Na pół godziny PRZED końcem transferu dostaje BBmaila"( od GM Kazaada) ze została nałożona kara za brak zgłoszenia faktu zawyżonego transaferu i próbe oszustwa :D Wspomne ze na forum wypowiedzial sie GM Dejvidd ze cena będzie weryfikowana.
W rezultacie cena za mojego zawodnika została określona przez wszechwiedzących na poniżej 1 mln, z czym wlaśnie nie moge sie pogodzić bo straciłem na tym transferze. Obstawiam ze na 90% poszedłby do 1,5mln a byc moze więcej.
Prosilem o zwrot zawodnika bądź wyrównanie transferu chociaż do kwoty za która go wystawiłem , ale nic z tego decyzja została podjęta. Sprzedałem zawodnika za mniej niż go wystawiłem i to mnie najbardziej w tym całym zamieszaniu denerwuje...
Z całym przekonaniem moge napisać ze system transferowy i strażników oszustów w tym wypadku nie wypalił :D
pozdrawiam
Last edited by Joker at 5/27/2010 3:40:01 AM