Kadronuzda zaten gayet iyi durumda yetiştirmiş olduğunuz Hidayet Avgan'ın olduğunu gördüğümde bir antrenman tavsiyesine ihtiyacınızın olmadığını düşündüm. 1-2. ligdeki oyunu ve antrenman vermeyi bilen hocalara pek mesaj atmıyorum, onların yanına not alıyorum şu ligdeki, şu takımda, şu oyuncu ile birlikte antrenman alır diye. Tüm oyuncular sezon başı özellikleri güncelleniyor zaten. Hem o hocalara mesaj attığımda ya dönüş almıyorum, yada ben nasıl antrenman vereceğimi biliyorum gibi dönüşler alıyorum. 18 yaşındaki 7 pot üzeri olan 85 civarı oyuncunun hepsi ile iletişime geçtim. İki sezondur 9-10 potansiyelli oyuncular olmak üzere, birçok oyuncuyu draft eden takımdan milli takıma yetiştirilmeleri için satışa çıkarmalarını istedim ve çoğu çıkardılar. Bu iki sezonda çıkan yüksek potlu oyuncuların çoğu milli takımın parçası olacaklardır veya olmaya yaklaşacaklardır eminim. Onun dışında tüm oyuncu sahipleri ile (üst liglerdekiler hariç) antrenör-antrenman programı tavsiyelerimi yaptım ve antrenman vermeyeceklerse en kısa sürede daha fazla antrenman kaçırmadan satışa koymalarını istedim. 18 yaşındakiler ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum, gözlemcilerden en çok ilgilenen şu aralar benim.