Nije se bilo potrebe zahvaljivati za ispravku glede broja titula. Ponekad čovjeka ponesu emocije i iz tog žara nastanu greške te vrste. Vjerovatno da miksanje prvog lica jednine i množine, koje ti se ponekad pokrade, nastane iz istog razloga. Analogno tome, ispravi me ako griješim naravno, da i tvoje stilske bravuroze nastanu od viška emocija koje te preplave u trenutku kada pišeš neki post.
Kako je tema reprezentacija, red je da se piše o istoj naravno, moram ti reći da sam izuzetno zadovoljan načinom kako vodiš istu. Normalno je da si taktiku pogodio svaki put, da su random i snaga protivnika bili jači od tvoje genijalnosti/taktike u tri poraza, i da se tu ništa nije moglo promjeniti. Ti naravno, kao i ja svakako, smatraš da bilo tvojih grešaka i da se ništa nije moglo izmjeniti. Svakako je dobro što si kao Joccy napravio neki uvod prije svake utakmice da zaintrigiraš zajednicu, da se razmjeni mišljenje i motivišu pojedinci, iako se radi isključivo o tvojoj reprezentacij. Naravno da je velika stvar što sii nakon nesretnih poraza ljudski prihvatio svoju skromnu odgovornost. Naravno da sada, kada slijede utakmice sa lakšim protivnicima, postoji velika mogućnost da zajednica, tj nevjerne Tome, mogu da se uvjere u tvoju taktičku superiornost.
Sve u svemu, postoji velika mogućnost, iako pojedinci u to sumnjaju, da se ostvari tvoje predizborno obećanje o osvajanju drugog mjesta u našoj grupi.