Igazad van, bemásolom az erről szóló rész amit Neked írtam!
Tasi több kárt csinált nekünk mint hasznot, főleg így, hogy nem volt formában! Az biztos, hogy egy nagyon nagy játékos volt de ami ahhoz kellett, hogy játszhasson a válogatottban...Ha jól emlékszem Mikhail már rááldozott egy milliót és egy heti bérét (vagy talán Encibenci volt, a lényegen nem változtat). Most egy farmot szét kellett volna barmolni miatta, hogy két szezon múlva még az EB-n ott lehessen, arról nem is beszélve, hogy Mikhail is megrövidült volna 1.4 milával, hogy megmentse, azonban ha Leszkoven és Schultz edzése rendben megy akkor ők is lehetnek olyan szinten mint most Tasi, illetve Tasit egy jó multis center akinek mellesleg 200k-s fizuja van felveszi vele a kesztyűt, sőt szerintem még meg is veri ha arról van szó. Értem, hogy nekünk jelenleg még nincs olyan de ha elkezdünk ebbe az irányba menni akkor lehetne, pár szezon múlva egy nagyon ütőképes csapatot lehetne csinálni, az alapanyag megvan!
Szóval szerintem -mivel változtatni már nem tudunk rajta- tanulni kellene az esetből, hogy a monsterek már lejártak egy időre (eltarthatatlanok és egy multis ember megveri). Ez belátom, hogy hatalmas pofon volt de azt hiszem ez egy jel arra amit az imént taglaltam.