BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija

Reprezentacija (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Brato-MO

This Post:
00
140381.851 in reply to 140381.848
Date: 9/2/2011 2:32:59 PM
Overall Posts Rated:
4646
Pogodjena formacija je znanje a ne sreca....ja samo ne kontam što nama sretno ne pogode formaciju ?

Grcka je pokušala pogodit sa 3-2 zonom Vuka pa je grdno nastradala,a eto koliko su jaci od nas samo da su covjeka odigrali razvalili bi nas :)

Realno gledajuci nijedna utakmica nije izgubljena radi moje formacije,a ti ako mislis da jest reci mi koja je to i navedi mi razlog da te ja odma demantujem :)

Pošto vidim da si pun bijesa i samo pricas a ne dajes nikakve argumente daj mi neku pogresnu formaciju u ovim utakmicama koju sam napravio ?,tako se loši menadzeri poput tebe i pokazuju:)

From: Gule

This Post:
11
140381.852 in reply to 140381.851
Date: 9/2/2011 4:01:12 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Da ti ponovim po ko zna koji put, sve utakmice koje smo izgubili izuzev Francuza su izgubljene radi M2M odbrane. Mozda ne doslovno ali se sigurno sa tom odbranom nije moglo ni pobjediti. Puno kvalitetniju ekipu sa odbranom M2M ne mozes pobjediti i to je realnost.

To: Gule
This Post:
00
140381.853 in reply to 140381.852
Date: 9/3/2011 2:49:50 AM
Overall Posts Rated:
4646
Onda vjerovatno sam trebao igrat 2-3 zonu pa pobjedit(zona koja dozvoljava vanjskim igracima i krilu da pucaju trice odakle hoce) LOL ? Što se tice Slovacke ne bih rekao da je bolja selekcija po igrackom kadru od naše kako na to gledaš a pojeli su nas?

Protiv LItvanaca smo zahvaljuci ne sreci izgubili zar ne mislis tako iako su mnogo jaci od nas ,mnogi mi menadzeri protiv njih igrali 2-3 zonu pa bi 100% pogriješili jer su Litvanci napadali izvana zar ne?

Ne povezano pricas kralju,stalno mi ponavljas jedno te isto a ja kad ti postavim pitanja nigdje te nema.

This Post:
00
140381.854 in reply to 140381.853
Date: 9/3/2011 10:14:00 AM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Ja tebi opet ponavljam, ovaj put citaj bolje, sa M2M se ne moze pobjediti jaca ekipa to ti je isto kao da si se crncu naguzio i ocekiujes da ga primis svaki cas. Ja ne tvrdim da bi nekom zonom ili necim trecim ti pobjedio jer znam kakve mi imamo igrace a kakve ove ostale ekipe ali zar je vazno hocemol izgubiti 5 ili 25 razlike??? Ja ti opet ponavljam za nekog kome je bila ambicija da se osvoji drugo mjesto odbranam M2M nije primjerena i u ovakvim okolnostima ne moze donjeti to drugo mjesto.

I da ponovim sta cijelo vrijeme ciljam, pre blaga igra za tvoju ambiciju koja je samim tim postala i moja a i ostalih ovdje, da si rekao 3 ili 4 mjesto, pokusat cemo doci do treceg mjesta nekim izenenadjenjem odbrana M2M bi bila sasvim OK i ja ovo nikad ne bih spomenuo, ali za ambiciju koju si postavio igrao si previse kukavicki i na tome ti prigovaram.

Last edited by Gule at 9/3/2011 10:14:18 AM

This Post:
00
140381.855 in reply to 140381.854
Date: 9/3/2011 11:23:55 AM
Overall Posts Rated:
4646
Kad ti nešto napravis sa svojom ekipom ili reprezentacijom onda mi mozes prigovarat a ovako možeš se samo poklopit jer je dosta iskustva s reprezentacijom i sezona s Vukovima prošlo kroz moje ruke :)

Na kraju:

Bilo koju formaciju da smo postavili izgubili bi smo jer nam je i sreca okrenula ledja ,što se tice formacija sve je savrseno bilo,maksimalno se izvlacilo s našim igracima koji su imali kriticnu formu u pocetnim najvaznim utakmicama:)

This Post:
11
140381.856 in reply to 140381.855
Date: 9/3/2011 1:32:46 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Kad ti nešto napravis sa svojom ekipom ili reprezentacijom onda mi mozes prigovarat a ovako možeš se samo poklopit jer je dosta iskustva s reprezentacijom i sezona s Vukovima prošlo kroz moje ruke

Na kraju:

Bilo koju formaciju da smo postavili izgubili bi smo jer nam je i sreca okrenula ledja ,što se tice formacija sve je savrseno bilo,maksimalno se izvlacilo s našim igracima koji su imali kriticnu formu u pocetnim najvaznim utakmicama:)

Jbg imam fore jos nekih 8 sezona da napravim nesto sa ekipom, jbg i tebi je trebalo "samo" deset sezona da isplivas na povrsinu, ali jbg i macke moraju malo odspavati pa misevi izadju iz rupica.

A za repku jbg nisam jos bio selektor vidjet cemo kad budem kako cu ja proci, ko zna mozda budem gori, mozda bolji ali eto vidjet cemo nekad u buducnosti

Ja tebi o reprezentaciji ti meni o sebi, jbg tako to ne ide, puno srece zelim!!!

This Post:
11
140381.857 in reply to 140381.856
Date: 9/3/2011 2:40:45 PM
Overall Posts Rated:
4646
Rekoh samo mi se tad mozes javit kad nesto ostvaris a za sad možeš samo da posmatraš šta vrhunski strucnjak radi :)

Nekad macke i odspavaju ali miševi teško izadju iz rupice hahaha :)

A ja sam ti u ovom slucaju bio uvijek macka,8 puta igrao finale ,3 puta prvak i dva puta kup :)Uvijek sam bio strah i trepet a to se za tebe nikad nece reci pošto nikad nisi ni bio :)

Samo kad jednom budes igrao finale play offa javi mi se ... a što se tice da me stignes ...to mozes samo da sanjaš :)
Zakljucak:

Smjesno je Vuka i Guleta usporedjivat:)

This Post:
11
140381.858 in reply to 140381.857
Date: 9/3/2011 3:00:54 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Pa vidis ako nisi primjetio samo ti uporedjujes nekog sa sobom??? Zasto??? Ne znam, ali ima sigurno veze sa tvojim stanjem uma??? Sta pokusavas??? Vjerovatno da se dokazes, da pokusas nekog napraviti malim, sta uspijevas??? Blamirati sebe kao covjeka pa onda sve ostalo.

Da ponovim tebi puno srece, Oooo "veliki" Vuceeeeeee ali gledaj kako da ne izgubimo jos koju tekmu sa reprezentacijom, cisto da napomenem da se ovdje radi o reprezentaciji a ne o "velikim" uspjesima "velikog" Vukaaaa.

From: Dadoni

This Post:
33
140381.859 in reply to 140381.857
Date: 9/4/2011 2:11:28 AM
Overall Posts Rated:
242242
Rekoh samo mi se tad mozes javit kad nesto ostvaris a za sad možeš samo da posmatraš šta vrhunski strucnjak radi :)

Nekad macke i odspavaju ali miševi teško izadju iz rupice hahaha :)

A ja sam ti u ovom slucaju bio uvijek macka,8 puta igrao finale ,3 puta prvak i dva puta kup :)Uvijek sam bio strah i trepet a to se za tebe nikad nece reci pošto nikad nisi ni bio :)

Samo kad jednom budes igrao finale play offa javi mi se ... a što se tice da me stignes ...to mozes samo da sanjaš :)
Zakljucak:

Smjesno je Vuka i Guleta usporedjivat:)

Želje su jedno a stvarnost nešto sasvim drugo. Naime, kada se pogleda istorija tvog kluba vidi se da je isti osvajio Kup jednom dok je Prvu Ligu osvajao dva puta.
Brojevi su čudo zar ne?

This Post:
00
140381.860 in reply to 140381.859
Date: 9/4/2011 5:54:04 AM
Overall Posts Rated:
4646
hahaha hvala što si me ispravio ,bit ce jos osvajanja za Vukove...tek smo poceli ,pohod se objavljuje odma od sljedece sezone. Vuk ne prestano prijeti svojim igrama u svakoj sezoni.Jedino ekipa Vuka nikad nije radila rebulding tima :) Uvijek smo tu bili u vrhu ako te pamcenje dobro sluzi?,kao sto te dobro sluzi o mojoj historiji kluba hahahi ? :)

Brojevi su čudo zar ne?

Naravno ,a osvajanja čudesa haaha :)

This Post:
00
140381.861 in reply to 140381.858
Date: 9/4/2011 5:55:34 AM
Overall Posts Rated:
4646
Vidim da si nasekiran pa stavljas po 10 upitnika na svako pitanje ali ja ti mogu samo reci kad nesto ostvaris sa svojom ekipom ili repkom javi mi se :)

Advertisement