Vcera sme podlahli Cechom velmi tesne, o 2 body (136:134). Bola to prestrelka ako zvycajne pri nalade 1. Nasou obranou sme im trafili utocnu taktiku, ale aj tak to nestacilo na vyhru. Pri rovnosti foriem sme hrali s tym najlepsim, co mame momentalne k dispozicii, vynimkou je mozno Loziak, ktory ma sice trochu horsi vonkajsok ako jednotka Janicky, ale ma o 1 skok navyse prave na problematickom doskoku. Pozitivom je, ze sa nam supera tesne podarilo preskakat v porovnani s minulym vzajomnym zapasom, kedy super uplne dominoval (32:55 na doskoky). Na druhej strane sme pri velmi podobnej uspesnosti strelby z pola oboch celkov vyrazne zaostavali v uspesnosti trojkovej strelby a tam bol asi najvacsi kamen urazu. Velmi rad by som tento zapas videl este raz, ale s Rychlym utokom (PtB), namiesto Nechodit pod kos (Motion).
Buduci tyzden v pondelok o 18:00 hrame prvy ostry zapas tuto sezonu a to doma proti Albansku. Dalsi hrame o tyzden v noci z pondelka na utorok o 1 rano v Portoriku. Coskoro prinesiem podrobnejsie info o superoch...