Link ve forech se mi hledat nechce...;)
Bylo to u debaty na LA, kdy mi tam nekdo napsal, ze ten, kdo resi cestinu na internetu je idiot (nebo tak neco) - to jsem rikal, ze by nemel uplne kritizovat nekoho, kdyz sam neni schopny ani cestinu, natoz anglictinu. Tys to pak citoval a napsal, ze to musis zduraznit, aby se to nahodou neztratilo ... necituju presne, ale tak nejak to bylo...
Tak tot story o teto udalosti:))
Taky že jo, ještě by to po sobě smazal. Přesně to bylo
S ubožákama co řeší na internetu pravopis se bavit nehodlám.
To si nezaslouží žádnou reakci, snad jen to ocitovat, aby nedošlo k následnému smazání a mohlo to být dotyčnému otloukáno o hlavu. Dvojnásob pikantní to je ve vláknu věnovaném překladu. Dál to nechci rozebírat, co si o tom myslím, to bychom se asi nevešli do pravidel diskuze na BB fórech.
Trochu nechápu, jak si to mohl pochopit jinak.
(sorry za OT; to už trochu odbíháme od potřeby NT/u21 psát, číst a njelépe být schopen myslet v angličtině jako hlavním dorzumívacím jazyku mezi kouči jednotlivých reprezetnací. Jen jsem chtěl deklarovatt, že se za ten absurdní, výše citovaný výrok nestavím by naopak, jinak bych to dořešil v poště - dál s tím případně půjdeme do Off topic či pošty, děkuji GM za pochopení. Howgh.)