BuzzerBeater Forums

BB Poland > Pytania i odpowiedzi vol.8

Pytania i odpowiedzi vol.8 (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: McReal
This Post:
00
146573.88 in reply to 146573.86
Date: 6/14/2010 5:37:15 PM
Overall Posts Rated:
3737
Cisza,... cisza,... cisza,... przyszedł king i od razu MuzG się wkręcił w sprzeczki. :D Możliwe, że bawicie się dobrze ale to nie jest wątek: "Ciotki na kawie", więc prosiłbym o przeniesienie się do innego wątku, tudzież na bb-mail. Dziękuję. ;)

This Post:
00
146573.89 in reply to 146573.88
Date: 6/14/2010 5:39:14 PM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Wreszcie przyszedł Hanavald i zrobił porządek ;) Taki żarcik

This Post:
00
146573.90 in reply to 146573.85
Date: 6/14/2010 5:39:26 PM
Overall Posts Rated:
124124
Koorczę, odpuście chłopakowi, chciał dobrze, pokazał tabelę a wy po nim jeździcie jak po łysej kobyle. Już dajcie spokój bo tego się czytać nie da. Kto będzie chciał skorzystać, skorzysta, a kto nie to nie. A wy brniecie w jakieś durne łapanie za słówka, macie coś do niego to kontynuujcie na priv.

Message deleted
This Post:
00
146573.92 in reply to 146573.86
Date: 6/14/2010 5:51:48 PM
Overall Posts Rated:
296296
zaczynam się zastanawiać czy Twoje pomysły sa tak genialne że nie jestem w stanie ich ogarnąć czy tak...

ktoś mądry kiedyś powiedział, jak jedna osoba mówi Ci że jest osłem, olej go ale jak 10 osób Ci to powtórzy, zacznij zastanawiać się czy wszystko z tobą jest w porządku..

P.S
szkoda że żaden GM się szybciej nie włączył i poucinał nam wszystkich rączek do pisania, uniknęlibyśmy żenującej konwersacji.
ja ze swojej strony kasuję wszystkie swoje wypowiedzi, żeby ktoś inny nie musiał się przebiać przez głupie (moje również) wypowiedzi.

This Post:
00
146573.93 in reply to 146573.91
Date: 6/14/2010 6:10:44 PM
Overall Posts Rated:
1010
Cóż, wydaje mi się, że to ja zacząłem wszystko swoim pytaniem. Żeby was nieco pogodzić, dodam, że wypowiedź B.B.Kinga bardzo mi pomogła. Mój obecny trener zarabia 35k i jest to trener lvl 5. Jeśli mogę, to proszę o odpowiedź na priv, bo znów będzie kilkadziesiąt głupich postów nie wnoszących nic do tematu. A wszystkich innych informuję, że nie jestem żadnym jego kolegą i odpuśćcie już bo to właśnie wy próbowaliście pokazać swoją rację, że ktoś inny nie ma racji. Sami próbujecie być aktywni na forum i stać na straży przestrzegania jego zasad i nie zaśmiecania wątków, a tym czasem doprowadziliście do publicznej kłótni na forum, zupełnie jakby zależało wam na jakimś poklasku. Jak coś się komuś nie podoba to taką ilość tekstu przesyłajcie sobie na BB-maila bo ten wątek akurat jest od pytań i odpowiedzi, a nie nagonki, na kogokolwiek. I tylko nie próbujcie pokazywać mi, że ja też nie mam w czymś racji, bo to jest moje zdanie i mam do niego prawo, co nie jeden już tu o tym pisał. Nie pozdrawiam i bez pytań. ;P

Last edited by Suchy1986 at 6/14/2010 6:11:13 PM

This Post:
00
146573.94 in reply to 146573.92
Date: 6/14/2010 6:12:33 PM
Overall Posts Rated:
12061206
a ze swojej strony kasuję wszystkie swoje wypowiedzi
jeśli to przyznanie się do winy i przeprosiny, to przyjęte.

uniknęlibyśmy żenującej konwersacji.
Nie trzeba było zaczynać i nie przywalać się.

zaczynam się zastanawiać czy Twoje pomysły sa tak genialne że nie jestem w stanie ich ogarnąć czy tak..
Jakie pomysły? Różne wątki czytamy? Dwóch prezesów zapytało kiedy warto wymienić personel. Odpowiedziałem im nie tylko kiedy warto, ale nawet więcej, bo powiedziałem ile to kosztuje (przy jakiej pensji ile warto zapłacić za nowego trenera) a nawet ile zaoszczędzają. Nagle jeden user zaczął się czepiać słówek, a Ty mi zarzuciłeś kłamstwo - a wszystko dlatego, że nie skumałeś lub nie chciałeś skumać lub udawałeś, że nie skumałeś, że to jest inwestycja. A to przecież jest oczywiste. A potem też zacząłeś brnąć i czepiać pierdół.
Ja nie pisałem po ilu tygodniach to się zwróci, bo nikt o to nie pytał. Oczywiście to można podać od ręki - wystarczyło zapytać, nie ma problemu.
Ja dałem odpowiedź dwóm userom, chyba byli zadowoleni, a Ty nagle zaczałeś się przywalać. Dla mnie to niepojęte zachowanie.
Żadnego pomysłu tu nie przedstawiałem. Udzieliłem odpowiedzi dwóm userom. Pytanie - odpowiedź. Proste.

This Post:
00
146573.95 in reply to 146573.92
Date: 6/14/2010 6:15:34 PM
Overall Posts Rated:
7474
Czy ten wątek nosi nazwę "Pytania i odpowiedzi" czy też może jest na jakiś inny temat?
B.B. King udzielał odpowiedzi na wszystkie bądź większość kierowanych do niego pytań. W zdecydowanej większości były to wg mnie przydatne informacje. Nawet jeśli wg niektórych początkowo nie do końca precyzyjne.
I to nie tylko przydatne dla nowych użytkowników, ale także jak się okazuje dla II-ligowców.

Nie rozumiem jedynie zachowania MuzGa, którego 90% postów była w tej dyskusji zbędna i nic nie wnosząca. Nie wystarczy czasem po prostu dać sobie na wstrzymanie i zamilknąć?
Ten wątek ma służyć pomocą a nie pachnieć piórami po walce niewyżytych kogutów ;)

Nie wydaje mi się także by jego przeznaczeniem była rola płotu na którym każdy kolejny nielot będzie piał o tym ile procent miał z matury.

Życzę Wam byście z czasem nauczyli się brać przykład z kotów, które nie podniecają się takimi nic nie znaczącymi banałami

Advertisement