azzal nagyon nem értek 1-et hogy ha több pénz lenne a játékban akkor többet lehetne spórolni.
Réges-régen hattrickoztam összejött 3-4 milliárdom, évente többszázmilliós haszonnal szezonként
vagy a hokis játékban van félmilliárdom, szezononként cca 150-170 millió a haszon
charán úgy költöttem el 50 milliót év elején, hogy visszajött rögtön..
Az a 10 millió durva összeg legyen csak 5 misi, de biztos vagyok lenne skót, aki összekuporgatna 40-50 milliót vagy még többet. Ebben biztos vagyok 100%-ig.
ja, előző postban pont a lényeg kimaradt. amikor volt csapatom és némi eredményem, képtelen voltam 10000 főnél lényegesen több nézőt kivinni, inkább csak annyit, mint most! Persze nem tagadom, akkor magasabb jegyárak voltak, de akkor is... Még panaszkodtam emiatt.
Szóval idén jól belőttem az árat és korrekt nézőszámom volt. Ellenben nem akartam "potyára"(?) a stadionba beletenni párszázezret, mert ki tudta év elején/közepén hogyan változik a nézői trendem illetve jövőre fix nem tudom megtölteni 5$ árral sem a csarnokot, akkor meg minek tegyek bele pénzt, ami csak benne áll, de nem jön vissza?
Ezért döntöttem úgy, hogy 1 centet se teszek bele a stadionba, majd, ha aktuális lesz (folyamatos teltház)
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/8/2012 12:55:28 PM