BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XIX.

Kérdés és csevegő XIX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Cimi

This Post:
00
225657.849 in reply to 225657.848
Date: 11/8/2012 10:49:01 AM
Overall Posts Rated:
146146
Ott a pont teljesen jogos. Jobban kifizetödödne az edzés. Én anno oszkárt 1.4 millioért vettem. Kiedzettem ú21-re és most 2 millát ér. Jelzem ezzel semmi bajom és ugyanigy fogok edzeni ezután is. Gondolom vannak itt régi motorosok. Mondjuk 10 szezonnal ezelött mennyit lehetett keresni egy u21-es válogatotton? Gondolom nem 600 ezret 3 szezon alatt.

De én legnagyobb problémát az edzökérdésben látom ez most 40-50 plusz pénz is lehet hetente.

Régen,hogy volt az edzö dolog? Egy ismerösöm mesélt valamit de nem értettem. De nem igy volt az biztos.

This Post:
11
225657.850 in reply to 225657.846
Date: 11/8/2012 10:55:01 AM
Overall Posts Rated:
113113
A 3. pontodban leírtakra, az jogos, hogy egy sokkal erősebb csapattól kikapva nem 1 labda lenne a realitás, de ha a másik szemszögből nézed valahogyan csökkenteni kell a nézőszámát egy olyan csapatnak aki kikap. Ha kisebb fizetésű csapatot tartva a nézők elvárásai is csökkennének és egy vereségre kapna 3-4 labdás értékelést, akkor azzal szemben nem lenne fair aki a dobogóért küzd, mert nem elég hogy nincs bevétele a drága csapat miatt, még edzeni sem tud, hogy versenyben maradhasson.

Ehhez hozzáfűzve 6-7 éve amikor az Olaj a rájátszásért küzdött alig voltunk pár százan a meccsen, most meg nem férek be, mert 1-1 rangosabb meccsen 3-3500 néző heringpartizik a 2500-as csarnokban. Persze 1 vereségtől még nem lesznek kevesebben így talán megoldás lenne ha az utolsó 5-7 meccs átlagát nézné a rendszer(persze nincs kizárva, hogy ez így van).
A fiatalok pedig pontosan annyi játéklehetőséget kapnak mint én a tv előtt, mert ugye hol játszanak? EC-ben vagy Adria ligában? Hát sehol, mert nem képviselnek elég játékerőt, így marad az eligazolás (mint idén is).

Talán a megoldás az edzésre az lenne, ha az 1-2 ligás csapatok az u21-ből kikerülő tehetségeket edzenék tovább, mert azok már megállnák a helyüket ott is, és lentebb pedig nehezen eltartható. Viszont ehhez kéne az is, hogy legyen elég 3-4 ligás csapat aki rendesen edz u21-re, és nem utolsó sorban a válogatott szintű magas fizetéssel rendelkező játékosokat el kellene tudni adni annyiért mint amennyit valójában ér. Mert persze én sem lennék h*lye, és edzenék 3-4-5 szezont egy játékost, hogy alig adjam el többért mint amennyiért vettem.

This Post:
00
225657.851 in reply to 225657.849
Date: 11/8/2012 11:19:57 AM
Overall Posts Rated:
22
A kezdett kezdetén,még úgy azt hiszem hogy a gép minden hétfőn bedobott neked egy edzőt teszem azt 5öst, és akkor ha akartad azt leigazolhattad ha nem akkor maradt aki volt, és a következő hétfőn kaptál egy másik ajánlatot .
Azt hiszem fizetni külön összeget nem kellet érte , csak eltartani , barátibb volt mint mostanság csak ki kellet várni egy jó ajánlatot, azt hiszem így volt a menedzsereknél is.
De az öregek cáfolják ha nem így volt :)

From: Domi

This Post:
00
225657.852 in reply to 225657.848
Date: 11/8/2012 11:20:59 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
a jó játékosok most igy nagyon nagyon drágák, ha még több pénz lenne még drágábbak lennének és akkor megint ott vagyunk hogy még több pénz kellene...a piac egyértelműen azokat a játékosokat teszi előnybe akik 10+KV BV passz 2pontos tempóval rendelkeznek ha ilyet csinálsz 22 éveskorra akkor ez min 2milla ára lesz , és ezt nem gondolom lehetetlen küldetésnek szóval most ennek van piaca ha ilyet edzel fix hogy nem lesz mínuszos a vállalkozás.

stadionnál is észre kell venni már régebben is leírták van egy olyan arany középút ha jól betudod lőni az árakat akkor akárhogy szerepelsz megkapod azt a pénzt...
erre jó példa vagyok én is nagyon kicsivel vagyok a liga átlag alatt ugy hogy a TV-s és a rivális meccset is elbuktam... mégis a jól fizető helyeken közel maximális jegyárak mellett teltházam van

From: JoeBlack

To: Domi
This Post:
00
225657.853 in reply to 225657.852
Date: 11/8/2012 11:41:19 AM
Overall Posts Rated:
411411
a piac egyértelműen azokat a játékosokat teszi előnybe akik 10+KV BV passz 2pontos tempóval rendelkeznek ha ilyet csinálsz 22 éveskorra akkor ez min 2milla ára lesz

Ha mindenki így gondolkodik, akkor csak ilyen játékos lesz a piacon, és ugyan úgy lemegy az áruk. A nem full multis draftosok mind ki lesznek rugdosva, alig fog 1-2 ember edzeni értelmesen, mert a nem multis játékosok eladhatatlanok lesznek. A multis draftok ára az egekbe fog szökni, és nem fogod tudni 1 milla alatt megkapni őket, a magas potosokat meg 2 milla alatt. Egyébként ez a tendencia elindult, és draftról draftra rosszabb a helyzet, és ezt mint scout mondom.

This Post:
22
225657.854 in reply to 225657.848
Date: 11/8/2012 11:50:10 AM
Overall Posts Rated:
6262
Na de a lényeg, magasabb árak mellett a tudatos edzés sokkal kifizetődőbb lenne.

Szerintem a pénz növelésével főleg a traderek járnának jól, még nagyobb összegek keringenek majd, minden drágább lesz.
ha az edzést akarnák előnybe helyezni, akkor be kéne dobni 2x ennyi edzőt a közösbe, akkor nem arra menne el a nagy pénz, hogy vegyek/eltartsak egy jó edzőt, mert jutna mindenkinek megfelelő, akivel megérné edzeni a fiatalokat és utána eladni.

ha most az a "rossz ", hogy tradelve nagyobb sikereket lehet elérni, mint tudatos edzéssel és építkezéssel, akkor ne a pénzt növeljék, hanem csökkentsék az edzők fizetését, vagy növeljék a számukat. ez a traderek-nek semmi változást nem hoz, de az edzést preferálná onnantól a játék. mindenkinek jobban megérné edzeni

From: Domi

This Post:
00
225657.855 in reply to 225657.853
Date: 11/8/2012 11:52:28 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
alapvetően ezekre van igény ahogy nézem a piacot persze ezt el lehet tolni 2pontos + tempo fele vagy épp kv +passz fele..stb. én csak azért hoztam ezt igy fel és elég nyersen mert lehet edzéssel is pénzt keresni már III-IV osztályba...
10+ amit én irtam nem számoltam utána de nem kell egyáltalán durván multisnak lenni ahoz hogy ezt a szintet lehessen hozni 22 éves korra, tehát gondolok itt egy olyanra akinek a KV 6 és BV csak 3 indulón és akár a passz is csak 3-4körül van.
lényeg a lényeg nem kell állandóan a rosszat nézni csak a játékban... lehet sikeresnek lenni egy kis odafigyeléssel és élvezni a játékot...
én ha most újrakezdeném biztos hogy IV. osztályban eltöltenék 2-3szezont pont az edzés miatt és vmi hasonló játékosokat edzenék.

From: JoeBlack

This Post:
00
225657.856 in reply to 225657.854
Date: 11/8/2012 11:57:54 AM
Overall Posts Rated:
411411

ha most az a "rossz ", hogy tradelve nagyobb sikereket lehet elérni, mint tudatos edzéssel és építkezéssel, akkor ne a pénzt növeljék, hanem csökkentsék az edzők fizetését, vagy növeljék a számukat. ez a traderek-nek semmi változást nem hoz, de az edzést preferálná onnantól a játék. mindenkinek jobban megérné edzeni

Ott a pontok tömkelege. Na ezt vessétek föl a megfelelő topicban. Ha olcsóbbak lennének az edzők, vagy több lenne belőlük, akkor több jó játékos edződne, több kerülhetne a piacra és meg lehet szüntetni a free aggenteket meg retired rendszert. Ezzel a pénzkipakolással csak ebbe a játékba találkoztam. Amúgy ez nyomja le az árakat és ezért nem érdemes edzeni jelenleg játékosokat. Ezért van nagyon sok 28 év feletti, mert akkor még edzett mindenki. De ha az a generáció eltűnik, hatalmas nyomor lesz itt én ezt látom.

This Post:
00
225657.857 in reply to 225657.848
Date: 11/8/2012 12:14:28 PM
Overall Posts Rated:
9797
Miért? Drágábban adnád el őket igen. Meg drágábban is vennéd...

This Post:
00
225657.858 in reply to 225657.847
Date: 11/8/2012 12:53:33 PM
Overall Posts Rated:
350350
azzal nagyon nem értek 1-et hogy ha több pénz lenne a játékban akkor többet lehetne spórolni.

Réges-régen hattrickoztam összejött 3-4 milliárdom, évente többszázmilliós haszonnal szezonként
vagy a hokis játékban van félmilliárdom, szezononként cca 150-170 millió a haszon
charán úgy költöttem el 50 milliót év elején, hogy visszajött rögtön..

Az a 10 millió durva összeg legyen csak 5 misi, de biztos vagyok lenne skót, aki összekuporgatna 40-50 milliót vagy még többet. Ebben biztos vagyok 100%-ig.

ja, előző postban pont a lényeg kimaradt. amikor volt csapatom és némi eredményem, képtelen voltam 10000 főnél lényegesen több nézőt kivinni, inkább csak annyit, mint most! Persze nem tagadom, akkor magasabb jegyárak voltak, de akkor is... Még panaszkodtam emiatt.
Szóval idén jól belőttem az árat és korrekt nézőszámom volt. Ellenben nem akartam "potyára"(?) a stadionba beletenni párszázezret, mert ki tudta év elején/közepén hogyan változik a nézői trendem illetve jövőre fix nem tudom megtölteni 5$ árral sem a csarnokot, akkor meg minek tegyek bele pénzt, ami csak benne áll, de nem jön vissza?

Ezért döntöttem úgy, hogy 1 centet se teszek bele a stadionba, majd, ha aktuális lesz (folyamatos teltház)

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/8/2012 12:55:28 PM

This Post:
00
225657.859 in reply to 225657.851
Date: 11/8/2012 1:04:53 PM
Overall Posts Rated:
350350
Így-így! Rég volt, szép volt.. tallán igaz sem volt :)

Most meg anyázok, hogy sz..os 6-os edzőn 5-600k a licit...

Advertisement