BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.849 in reply to 190683.848
Date: 10/24/2011 5:37:29 PM
Overall Posts Rated:
150150
θα διαφωνήσω και μια φορά μαζί σου.δεν το έκανα αυτό που λες με τίποτα.απλούστατα άμα χάσεις μπορεί μα παίξει ο αντίπλαος μετά χαλαρά.έχεις τα κότσια να παίξεις με 0-1 στην πλάτη χαλαρά μετά στο γήπεδο σου?στην τελική,τελική είσαι στον τελικό.δεν είναι ώρα για χαλαρές...εξάλλου ακόμα και να χάσεις,θα ξέρεις ότι με αυτό τον τρόπο δεν κερδίζεις.κι αυτό κέρδος είναι.

εδω θα συμφωνησω με το Θοδωρη..το οτι παιζεις τελικους δε σημαινει οτι δεν ειναι σωστο να παιξεις χαλαρα...αν με την χαλαρη πετυχεις το καλυτερο για την ομαδα σου τοτε αυτο ειναι το σωστο...εγω θεωρω τα play out πιο αγχωτικα απο οτι τα παιχνιδια ανοδου...γιατι αλλο να μην ανεβεις και αλλο να πεσεις..προφανως το 2ο ειναι χειροτερο..με αυτη τη λογικη δε θα επρεπε να παιξω κανονικα το σαββατο..αλλα το εκανα και δεν το μετανιωνω γιατι αυριο θα εχω το πλεονεκτημα του ενθουσιασμου..εγω δεν μπορω να κρινω τι θα εκανα στη θεση του Πανου επειδη δεν ειμαι αλλα δε θα απεριπτα την κανονικη επειδη στους τελικους "πρεπει να παιζεις δυνατα"

στα υπολοιπα οσον αφορα το παιχνιδι του Ορεστη με τα μπομπακια συμφωνουμε..:)

From: pazinok
This Post:
00
190683.850 in reply to 190683.1
Date: 10/24/2011 6:24:48 PM
Overall Posts Rated:
335335
ραδιο>συνορα φμ Πολυκαστρο..

γιεα σας Ανατολιτες και μη..ειμαστε στην τελικη ευθεια για τον πρωτο τελικο μωλις 17 ωρες πριν την ενερξη του..
σε τηλεφωνικη συνδεση εχουμε τον προεδρο Πανο ο οποιος θα μας δωσει μια εικονα της ομαδας,την ψυχολογια και την διαθεση..

-Γεια και απο μενα..αυτην την στιγμη η αποστολη κοιμαται και εγω βγηκα μια βολτουλα με καποια μελη της διοικησης,το κλιμα ειναι πολυ καλο..μας στελνεται και εμεις την παιρνουμε να ειστε σιγουροι την θετικη σας ενεργεια..υπαρχει το ανχος και ειναι λογικο αλλα αυτην την στιγμη ξερουμε τι θελουμε και τι πρεπει να κανουμε..

προεδρε οι οπαδοι επιθυμουν εναν τελικο τελικο στο Πολυκαστρο,να γιορτασουμε μαζι και να σηκωσουμε μαζι το κυπελλο..

-αυτην την στιγμη μας απασχολει το αυριο..βλεπουμε καθε παιχνιδι ξεχωριστα και οτι μπορουμε να κερδισουμε απο αυτο..

προεδρε υπαρχει μια ταραχη στους φιλους μας..πως θα κατεβει αυριο..τι θα κανει.αν θα δωσει το παιχνιδι..κτλ..εχετε να μας δωσετε μια απαντηση.??

τις αποφασεις τις παιρνει ο προπονητης και πρεπει να της στυριζουμε..λοιπον ειναι παραδοση να μην μου λεει ο κοουτς πως θα παιξουμε και το εκανε και τωρα..αν θελετε να σας βοηθησω σε κατι να σας πω οτι στην αποστολη ειναι ολοι εκτος τον Seaber που ηταν αποφαση προπονητη να μεινει πισω..ολοι οι αλλοι ναι ειναι στην αποστολη..
θα μου επιτρεψετε να κλεισω και εγω γιατι θα επιστρεψω στο ξενοδοχειο..ελπιζω και οσοι μανατζερς δεν παιζουν να εχω την τιμη να εχω την παρεα τους στο γηπεδο και να σχολιασουμε μαζι τις επιλογες του προπονητη μας..

ΥΓ Στελιο αν θελεις διαλεξε εναν παικτη μου οποιον θελεις εσυ και ετοιμασε εσυ τωρα μια συνεντευξη!!

This Post:
00
190683.851 in reply to 190683.850
Date: 10/24/2011 7:29:01 PM
Overall Posts Rated:
150150
αυριο λοιπον θα εχουμε 2 ματς..το ενα ειναι το τελος μιας σειρας αγωνων και το αλλο η αρχη του τελους μιας αλλης σειρας...ας δουμε τι εχουμε για αυριο...

Anatolia Polikastou - 3bobakia_mikra=>50%-50%οι ομαδες δειχνουν να ειναι ισοδυναμες...ισως αν εχει καποια μικρη υπεροχη ο Πανος να την χανει λογω εδρας...2 ομαδες με διαφορετικες φιλοσοφιες...
απο τη μια το Πολυκαστρο εχει να λεει για το παιχνιδι ρακετας που παιζει...σφιχτες αμυνες γενικα και πολυ καλα ριμπαουντ...υστερει σε περιφερειακο σκοραρισμα, το οποιο δεν κοστιζει και πολυ στην ομαδα στο κοιτα μεσα που παιζει..η Ανατολια ομως δεν εχει και τοσο καλη κυκλοφορια της μπαλας...αν ειχε κατι τετοιο δε θα υπηρχε αντιπαλος για αυτη την ομαδα σε αυτη την κατηγορια...ηγετης της ομαδας εχει αναδειχθει ο 30χρονος Diego Maure ο οποιος τα κανει ολα μεσα στο παρκε...
απο την αλλη τα μπομπακια..η ομαδα αυτη εχει μια παραπανω εμπειρια απο τελικους 3ης κατηγοριας αφου εχει ξαναβρεθει σε αναλογη θεση..βεβαια τοτε δεν ειχε την εδρα...η ομαδα στηριζεται στο καταιγιστικο εξωτερικο της παιχνιδι καθως και στις αμυνες και τα ριμπαουντ της..εδω δεν εχουμε κατι αξιολογο σε εσωτερικο σουτ αλλα ουτε και ιδιαιτερα καλη κυκλοφορια της μπαλας...αν καποιος ξεχωριζει απο αυτη την ομαδα αυτος ειναι ο Tymur Rudakov ο οποιος εξελιχθηκε στον παιχτη που ειναι σημερα απο τους προπονητες της ομαδας...πολυ ωραιος παιχτης θα τον ηθελα στην ομαδα μου για αναπληρωματικο του Ζαριφ...:P

και το τελευταιο ματς μιας ενδιαφερουσας σειρας...βεβαια θα ηταν ακομα πιο ενδιαφερουσα αν μπορουσαμε κιολας να δουμε το 2ο ματς..
Remal Madrid - PANTOKRATORAS=>(αφηνω εσας να πειτε τα ποσοστα)
η ομαδα μας εχει συναντησει ηδη 2 φορες τα ρεμαλια την τελευταια βδομαδα και τωρα παμε προς το τελευταιο παιχνιδι..και ισως το πιο ενδιαφερον..και οι δυο ομαδες εχουν μαθει πλεον τα δυνατα και τα αδυναμα σημεια των αντιπαλων τους...ας ριξουμε μια ματια πως φτασαμε εδω...
απο τη μια μερια εγω...δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα να βγω 6ος αφου τα ρεμαλια εδειχναν ευκολος αντιπαλος αφου φαινομενικα ειχαν ψιλοπαρατησει το παιχνιδι..ομως τα πραγματα δεν πηγαν οπως ειχαν σχεδιαστει..τα ρεμαλια ξυπνησαν, εφτιαξαν πολυ καλη ομαδα και επιχειρησαν να σκαρφαλωσουν στο βαθμολογικο πινακα..για τη δικη μου μερια ηταν πια πολυ αργα να κυνηγησω κατι παραπανω απο την 6η θεση..η μονη μου επιλογη ισως ηταν η 7η...τελικα δεν καταφερα να ανεβω απο την 6η θεση και ουτε τα ρεμαλια του Σωκρατη απο την 7η...ειδα οτι τα μεταξυ μας ματς δεν μπορουσαν να αποφευχθουν...εκανα καποιες αλλαγες ρακετας και η συνεχεια ηταν στο παρκε...ανεξαρτητα του ποιος θα κερδισει αυριο θελω να πω οτι τα χαρηκα πολυ αυτα τα ματς, ηταν πραγματικα ενδιαφεροντα..δεν νομιζω να εχουν παιχτει τοσο δυνατα ματς σε μπαραζ υποβιβασμου 3ης κατηγοριας αλλη φορα...

This Post:
00
190683.852 in reply to 190683.849
Date: 10/25/2011 7:27:52 AM
Overall Posts Rated:
10001000
θα διαφωνήσω και μια φορά μαζί σου.δεν το έκανα αυτό που λες με τίποτα.απλούστατα άμα χάσεις μπορεί μα παίξει ο αντίπλαος μετά χαλαρά.έχεις τα κότσια να παίξεις με 0-1 στην πλάτη χαλαρά μετά στο γήπεδο σου?στην τελική,τελική είσαι στον τελικό.δεν είναι ώρα για χαλαρές...εξάλλου ακόμα και να χάσεις,θα ξέρεις ότι με αυτό τον τρόπο δεν κερδίζεις.κι αυτό κέρδος είναι.

εδω θα συμφωνησω με το Θοδωρη..το οτι παιζεις τελικους δε σημαινει οτι δεν ειναι σωστο να παιξεις χαλαρα...αν με την χαλαρη πετυχεις το καλυτερο για την ομαδα σου τοτε αυτο ειναι το σωστο...εγω θεωρω τα play out πιο αγχωτικα απο οτι τα παιχνιδια ανοδου...γιατι αλλο να μην ανεβεις και αλλο να πεσεις..προφανως το 2ο ειναι χειροτερο..με αυτη τη λογικη δε θα επρεπε να παιξω κανονικα το σαββατο..αλλα το εκανα και δεν το μετανιωνω γιατι αυριο θα εχω το πλεονεκτημα του ενθουσιασμου..εγω δεν μπορω να κρινω τι θα εκανα στη θεση του Πανου επειδη δεν ειμαι αλλα δε θα απεριπτα την κανονικη επειδη στους τελικους "πρεπει να παιζεις δυνατα"

στα υπολοιπα οσον αφορα το παιχνιδι του Ορεστη με τα μπομπακια συμφωνουμε..:)

ο καθένας το βλέπει διαφορετικά και αυτή είναικαι η ομορφιά.η ποικιλία επιλογών.ας πάρουμε τα παιχνίδια ένα ένα...

1)εσύ κέρδιζες 1-0 όταν κατέβηκες κανονικά.και να έχανες,όπως κι έγινε,θα είχες τη δυνατότητα να κάνεις το 2-1 στην έδρα σου εκμεταλευόμενος την έδρα σου.οπότε είχε λογική η επιλογή σου.δεν μπορώ να πω ότι ήταν σωστή ή λάθος με βεβαιότητα.ήταν όμως λογική...

2)ο Πάνος είναι στο 0-0.αν χάσει,υπάρχει περίπτωση να παίξουν τα μπομπάκια χαλαρά μετά.και εδώ προκύπτει το ερώτημα τι θα κάνει ο Πάνος αν χάνει με 1-0?θα ρισκάρει πάλι με χαλαρή?αν δεν ρισκάρει μπορεί να πάει στο 3ο αγώνα με μειονέκτημα και έδρας και ηθικού!
με λίγα λόγια για να νεβεί χρειάζεται να νικήσει εκτός έδρας 1 ματς.και στο σημερινό έχει καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας!

η σκέψη να δώσει εντελώς το ματς για να φτιάξει αγ.καταστάσεις στέκει,δεν λέω.αλλά δεν έχει μειονέκτημα απέναντι στα μπομπάκια αφού και οι 2 έπαιξαν παράταση προχθές!

σχετικά με τον Ορέστη,δεν τα έχω διαβάσει κάπου αυτά που γράφω γι'αυτό και είμαι λίγο επιφυλακτικός.ωστόσο νομίζω ότι κάποιες παρατηρήσεις είναι προφανώς σωστές..

This Post:
00
190683.853 in reply to 190683.850
Date: 10/25/2011 7:30:13 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ΥΓ Στελιο αν θελεις διαλεξε εναν παικτη μου οποιον θελεις εσυ και ετοιμασε εσυ τωρα μια συνεντευξη!!

δεν προλαβαίνω πριν τον σημερινό αγώνα,αλλά εννοείτε πως ναι!πιστεύω το αργότερο αύριο να σου στείλω τις ερωτήσεις.ναι?

This Post:
00
190683.854 in reply to 190683.851
Date: 10/25/2011 7:33:13 AM
Overall Posts Rated:
10001000
αφηνω εσας να πειτε τα ποσοστα

και τα δύο παιχνίδια είναι πολύ αμφίροπα.οπότε σε αυτή τη φάση δεν θα κερίσουν ομάδες αλλά ιδιοκτήτες.τώρα ποιος θα κάνει σωστές επιλογές και ποιος λάθος θα το μάθουμε απόψε...

εύχομαι να μην έχουμε προβλήματα πάλι με το σάιτ....

καλή επιτυχία σε όλους....

This Post:
00
190683.855 in reply to 190683.848
Date: 10/25/2011 7:34:36 AM
Overall Posts Rated:
10001000
den einai apotelesmatikh h 3-2 giati to pf sou einai sg.. kai tha kanei partaki trelo kai tha perneis apeira ribounts me to princeton.. me 3-2 zwnh

θα σε ρωτήσω όταν βρω χρόνο να μου λύσεις κάποιες απορίες γιατί με μπέρδεψες λίγο στο κομμάτι της άμυνας....

ελπίζω άυριο...

This Post:
00
190683.856 in reply to 190683.855
Date: 10/25/2011 7:45:37 AM
Overall Posts Rated:
150150

οσο για αυτο εχω πολλες αμφιβολιες...μακαρι να βγω ψευτης...

This Post:
11
190683.857 in reply to 190683.856
Date: 10/25/2011 7:53:59 AM
Overall Posts Rated:
10001000

οσο για αυτο εχω πολλες αμφιβολιες...μακαρι να βγω ψευτης...

πάντως μας το είχαν πει με τρόπο.

Παρ' όλα αυτά, έχετε στο νου σας ότι το BuzzerBeater έχει μια τεράστια βάση δεδομένων, επομένως η νέα ομάδα μας ίσως χρειαστεί μερικούς μήνες για να μπει στο κλίμα του συστήματος μας και του παιχνιδιού

This Post:
00
190683.858 in reply to 190683.857
Date: 10/25/2011 7:57:07 AM
Overall Posts Rated:
150150
Παρ' όλα αυτά, έχετε στο νου σας ότι το BuzzerBeater έχει μια τεράστια βάση δεδομένων, επομένως η νέα ομάδα μας ίσως χρειαστεί μερικούς μήνες για να μπει στο κλίμα του συστήματος μας και του παιχνιδιού

α ναι;;τοτε δεν το ειχα προσεξει αλλα τωρα δειχνει να εξηγει καπως αυτη την κατασταση...ας ελπισουμε ομως να βελτιωθει συντομα...

This Post:
00
190683.859 in reply to 190683.858
Date: 10/25/2011 8:00:26 AM
Overall Posts Rated:
10001000

α ναι;;τοτε δεν το ειχα προσεξει αλλα τωρα δειχνει να εξηγει καπως αυτη την κατασταση...ας ελπισουμε ομως να βελτιωθει συντομα...

to ελπίζω....

Advertisement