Az ilyeneket 70%-ban nem tréderek veszik meg. hanem akik elkezdik edzeni, és 23 éves korába meg eladják 3 milláért. Ezzel nekem semmi bajom sincs, csak annyi, soha többet nem kerül majd magyar kézbe, max ha kicsengetjük érte a nagyon magas összeget, amit más is hajlandó lesz kicsengetni. Csomó példa volt erre az elmúlt szezonokban. Itt az a kérdés, hogy most fizetsz ki érte 1,5 millát, vagy 6 szezon múlva 3-3,5 millát.

Továbbra is mondom, ő nem a valamire való kategória. Az ilyen srácokat keresik azok, akik külföldön is hajlandóak edzeni, de nem jutottak hozzá ilyenhez a saját nemzetük draftjánál. Nézd meg, van még 1-2 srác magas összeggel átadón 18-19 évesek jó indulókkal potokkal, de nem teszem be őket ide, mert szerintem ők nem érik meg azt a pénzt. Annyira nem jók. Van szezononként kb 2 ilyen draftunk, ha ezeket nem tartjuk edzésben, illetve nem megfelelő edzővel a megfelelő edzéseket kapják hetekig, és arra várunk, hogy majd úgyis olcsóbban eladja a tulaj (amire várhatunk néha életünk végéig is, mire kikerül normál áron, már nem ér semmit se a srác) akkor a válogatottaink szépen lassan a béka segge alá fognak süllyedni.
Amúgy megkérdezheted Cimit, én vagyok a legnagyobb ellensége a magas összegű fiatal értékesítésnek, és már rengeteg vitám volt ezért itt egyes emberekkel. Teljesen egyetértek veled, de van 1-2 kivétel ez alól, és van egy tűrésmező. Ez az 1,5 milla pont a határ. 1,8m-ért vagy 2 m-ért nem tettem volna be ide hidd el nekem.
Last edited by JoeBlack at 1/17/2014 1:14:34 AM