Чому ви все за минуле згадуєте...
Тактика не стоїть на місці, хтось щось спробував, воно спрацювало і він це розвинув.
Я не "старожил", але з 39 сезону граю. І напевне перший в Україні хто з блокерами виграв Суперлігу(54 та 55 сезони).
Але з того часу периметр 3-2 ослабили, і її можна зламати потрібними гравцями.
До речі, витренувані мною блокери в Утопії, врятували НТ від повного краху,
добре що їх і далі тренують(у мене їх довести до фінішу не вистачило фінансової можливості клубу).
Я надіюсь, що там в Утопії виростуть нові хлопці, без "вад" у захисті.
От я зараз в Тайвані, і там є люди які тримають гравця із ЗП 420+К !!!!!!!!!!
І гравців тренують в 29-34 роки. У мене блокер в НТ Тайваню апав скіл в 34!!! роки.
А у нас жаліються, ой Боженько, мій гравець 200К зарплати, як мені бути, що робити?...
Що робити, скажу, далі тренувати! Якщо ми хочемо чогось досягнути.
Ми не вміємо, як Іспанія чи Болгарія тренувати універсальних гравців.
Вважаю Капмот вірно каже, давайте робити гравців з ухилом на певний скіл, чи задачу,
або і далі сидітимемо в 40-50 рейтингу.
Я не хочу бути на дні, зробив 2 блокери в НТ, треную Гладченка,
і запустив нову хвилю тренування гравців в Утопії(3 гравці). З них 2-є точно будуть в НТ.
Тому давайте гуртуватися і працювати а не нити, висока ЗП, чи ще щось з цієї опери...
Я грав Тайванем і 2-3, і пресинг і 1-3-1. Але маючи тих гравців, що мав у НТ Тайваню,
3-2 сильніша сторона цієї Збірної, тому навіщо грати щось інше?...
І ще, знаючи тренування гравців у НТ, не жалійтеся потім, що ваших гравців "умію все, але не маю сильної сторони", що такі гравці будуть грати в клубі, і аж ніяк в НТ.
Хто на Чемпіонаті рулив, ви хоч спостерігали? Рулили не універсали, за винятком Болгарії,
це виключення з сучасної тенденції, бо там дуже сильні універсали. Гонг Конг, Польща, Бельгія це збірні 3-2.
Універсальні і потужні Італія і Іспанія у Групі - Фінального Пулу були останні 7-8 місця.
Тому, давайте працювати!!!
Last edited by Gello (NT Taiwan) at 7/20/2025 4:02:01 AM