Pogodjena taktika nije odigrati M2M, pogotovo ne protiv jace ekipe, kakve su Litavnija i Francuska.
Ja mu ne zamjeram nista kao selektoru, ja sam znao i prije pocetka da sve ono sto je on pricao je samo prica u prazno i da od toga nema nista, jer nemamo sastav za to.
Idemo dalje, momak je postavio visoka ocekivanja a do njim se sigurno ne moze doci odbranom M2M protiv jacih ekipa, ja sam kako Vuk kaze nikakav maanger, ali znam da sa M2M necu pobjediti ni Dadonia, ni Vuka, ni Muljita a Bgm ni Spartance, iz jednog jedinog razloga jer nemam igrace koji mogu parirati ovim ekipama i sa M2M odbranom ne mogu protiv njih postici nista, e isto tako ni nasa reprezentaicija sa M2M ne moze protiv jacih ekipa postici nista. Jedini opravdan M2M je bio ovaj zadnji protiv Slovacke gdje su ekipe tu negdje i gdje Slovaci ne dominiraju nad nama, ovdje nam je falilo malo vise srece i to je to.
I da ponovim ja jedino trazim kad se vec postave ocekivanja tako visoko da se onda tako i igra u skladu sa tim ocekivanjima.
Kad god nemas nikakav argument spominjes to prvenestvo izboreno u prahistoriji i hvalis se nekim rezultatima svog kluba, a ne spomens da ti je trebalo 10 sezona u prvoj ligi da bi osvojio prvu titulu i to u situaciji kad su drugi manageri malo odmarali od igre i podmladjivali ekipu i cim si dobio zdravu konkurenciju odmah si pao na prvoj prepreci i naravno opet je random bio kriv.