Elöljáróban elmondom: nem szeretnélek megbántani (remélem én sem kapok AK47 sortüzet cserébe..)
Akkor felfedem a titkot:
1. Sajnálom, de meguntam a ligánkat.. 8 év óta mindig ugyanazok az ellenfelek 1-1 változás volt csak nyugaton, keleten több, de őket általában legyőztük nyugatiak... :P
Tehát felfelé tudtam volna menekülni vagy lefelé. Az előbbihez se csapatom, se tőkém nem volt.
Maradt a kiesés.
(ui. megjegyzem: kicsit variálhatnának a bajnoki rendszeren, volt is rá remek német javaslat mégsem történt semmi... csak, hogy ne fulladjon unalomba a 16-18 juglans vs bb meccsek sora..)
2. Azért van 3 edzéshely, hogy kihasználjuk! Én megteszem. Van két fő és egy töltelék edzett játékosom. A töltelékből pénzt fogok csinálni idővel.
Velük együtt (3 fő) pláne extrém posztokon (IR) történő edzéssel is simán kiestem volna nyugatról még ha nem is 0-22-vel.
Fölösnek éreztem megtartani a csapatom az alant írtak miatt.
3. Azt vettem észre megfigyelés útján, hogy a szurkolói véleménynek mindegy, hogy -120 vagy csak -20-at szenvedsz el verségként.
Ezért fölösleges volt megtartani a régi (elavult) csapatom, eladtam őket > relatív elég sok pénzt kaptam.
Rám fért a csere, azt gondolom.
(Itt jegyzem meg, hogy ez hiba a játékban, mint ahogy miért nincs olyan differenciálás, hogy megye 1-es csapat semmi körülmény közt nem tudja verni a Barcát? Ez is hiányzik a játékból. Legyen csapatfizu alapján nagyobb fokú szurkolói tolerancia. Értsd a múltkori oilers meccsem az ilyen keretemmel kisebb csoda és nem gondolom, hogy csak 1 labdát érne, inkább 3-4-et...)
4. Csak annyiban rovom fel a rendszerhibájának az edzés "büntetését", hogy heti 15k-t vagyis éves szinten kb 210k-t bukok a szurkolók kedélye miatt. Ilyen sehol másutt nincs, ahol nyomom az edzést illetve ilyen zsebbe vágó módon nem létezik.
A nézőszám visszaesés másutt is általános tendencia fiatalításnál, úgyhogy abban nem keresek hibát és nem köpöm arcon azt. Az mindenütt nagyjából konstans szempont.
5. Nagyon szűk a pénzügyi kerete a játéknak (és ezt nem csak én emelem ki, hanem sokan, pl redwing a tegnapi postjában)
Ha csak picivel több pénzt pumpálnának, akkor te döntenéd el szabadon, hogy kaviáros kenyeret eszel vagy csak zsíros pirítóst. Most egyeseknek csak száraz kenyér jut. Amennyiben van pénzed, az csak a közösség hasznára válik feltéve, ha be is áldozol abból valamennyit a válogatottért. Hadd jegyezzem meg: a több pénz ugyan inflációt gerjeszt, de ha (sok) van, akkor idővel már azt sem tudod mit kezdj vele! Így vagyok egy másik komolyan űzött játékomban. Nem tudok annyit költeni, hogy ne lenne elég mindenre és még marad is jócskán. Hányom ki az ablakon butaságokra, de tényleg és még így is megfulladok benne :)
Remélem sikerült részletesen kifejtenem a dolog okát.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/8/2012 9:51:59 AM