οπότε αντιστρέφω το ερώτημα και το κάνω από κι ως που να κερδίσεις με 21 πόντους στην 1η περίοδο?
Δεν ξέρω !?! Αλλά για 'μενα το ερωτημα παραμένει. Αφού έχω +21, τι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα μου, ώστε να μην χάσει τον αγώνα ??? Ή με διαφορετική διατύπωση, τι παραπάνω είχαν τα μπομπάκια και γύρισαν το παιχνίδι ???
και έτσι να το δεις σαν ανφορά τα μπομπάκια περνούσαν καλύτερα τις επιθέσεις τους από ότι εσύ τις δικιές σου.γι'αυτό σου ξαναλέω ότι πιο περίεργο μου έκανε ότι κέρδισες με 21 πόντους στην 1η περίοδο.και η απάντηση που δίνω είναι αυτή που λέει και ο Γιάννης.ότι πολλές φορές η άμυνα χάνει μια περίοδο να προσαρμοστεί.βέβαια κι εγώ θα ξενέρωνα όσο να ναι,αλλά...
μια παρατήρηση.στο πρωτάθλημα έπαιξες εσ.απομόνωση και ο Εσμερίθ σκόραρε 51 πόντους σε 28 προσπάθειες.δεύτερος σε προσπ'αθειες ο 1 σου με 22!και μετά το 5 σου...
με πιάνεις?και στα δύο ματς έγινε το ανάποδο από αυτό που φανταζόταν κάπιος αν στεκόταν στην ονομασία του συστήματος!!!!έπαιζες μέσα?έπαιρνες σουτ από έξω.έπαιζες έξω?έπαιρνες σουτ από μέσα!
γιατί?γιατί σου έκλεινε την επίθεση σου η άμυνα της!
ενώ απέναντι στο Βόλο που δεν σε έκλεινε καλά,πήρες 28 σουτ από το 4!!!
οπότε το συμπέρασμα που βγάζω για τις απομονώσεις είναι ότι πρόκειται για συστηματάρες!μεγάλο πράγμα άμα σε κλείνει ο αντίπλαος να μπορείς να βρίσκεις ελεύθερα σουτ από αλλού!!!μεγάλο πράγμα να μην σε νοιάζει και τόσο να περνάς ή όχι!εσύ έχεις και ροή συστήματος και έτσι το παίζεις καλά...
άρα αν είχες καλύτερες άμυνες ή όταν τις αποκτήσεις θα είσαι σούπερ!!!
ταπεινή μου γνώμη πάντα....και ξαναλέω ότι είναι τα συμπεράσματα που βγάζω.δεν σημαίνει ότι είναι και σωστά...