Haha...To chyba Twój najdłuższy test w historii BB. Ha...i to z mojego powodu:-) Jestem dumny, a Tobie serdecznie gratuluję!
Świetnie, że podkreśliłeś swoją wielkość - znowu ta pyszałkowatość. :)
Niesamowite jak wielkie emocje potrafią targać mężczyzną z powodu drugiego mężczyzny:D
Dobrze, że wreszcie podałeś uzasadnienie sporu z B.B.King'iem. :)
O faktach niestety nie porozmawiamy, bo jesteś zbyt leniwy by do nich dotrzeć...
Nie porozmawiamy, bo są dla Ciebie niewygodne.
Wybacz, ale szkoda mi czasu by odnosić się do produktów Twojej bujnej wyobraźni, wspartej dodatkowo jakimiś nieopisanymi emocjami. Z resztą, nawet jeśli poświęciłbym Ci swój czas i podał wszystko na tacy, to: po pierwsze, nie masz do mnie na tyle szacunku by choćby to przeczytać. Dwa, fakty Cię nie interesują. Zależy Ci tylko na tym by "kopać".
Zresztą piszemy razem.
A podobno to ja jestem leniwy. :) Ciągle gęgasz o faktach, a sam ich nie podajesz. Chciałeś faktów, to masz -
(208991.2):
2.Ciągle mnie cieszy rozwijanie zawodników. Na tym się znam i to lubię. Na pewno jako selekcjoner nie odpuszczę żadnemu menadżerowi i nie pozwolę zaniedbać żadnego grajka mającego szansę na kadrę;-)!
To była tylko typowa kiełbasa wyborcza, czy świadomie kłamałeś? Zapewne w dobrej sprawie, żeby "złego" B.B.King'a nie dopuścić do kadry, a potem wszystko było super, ekstra i cacy. Każdy kto pamięta Twoje kadencje, to ma świadomość co się działo. Możemy tak lecieć post po poście, dziwi mnie tylko, że Ty tego chcesz. Bolek uwierzył, że sam obalił komunę, czyżby ten sam przypadek? Może
kończ waść, wstydu oszczędź? :)
Ewentualnie możemy przyjąć, że emotikon na końcu od razu powinien wyjaśnić co się święci.
Mam tylko głęboką nadzieję, że Ty, jak i Huanito używając do opisania mojej osoby różnych fajnych zwrotów i przymiotników wyleczyliście choć odrobinę swoich kompleksów;-) Pozdrawiam
Nie, samo pisanie "fajnych" wyrazów nie sprawia radości, co innego jak się na nich wyłożysz. Nie wiem czy leczymy swoje kompleksy, ale przynajmniej pogłębiamy Twoje. ;)